سقوط جرثقیل ۶۰ تنی در بزرگراه اشرفی اصفهانی
سخنگوی سازمان اتش نشانی از واژگونی جرثقیل در بزرگراه اشرفی اصفهانی خبر داد.

به گزارش مشرق، جلال ملکی سخنگوی سازمان اتش نشانی اظهار داشت: ساعت ۱۲:۴۰ امروز واژگونی یک جرثقیل در بزرگراه اشرفی اصفهانی به سامانه ۱۲۵ آتشنشانی اطلاع داده شد که بلافاصله دو ایستگاه در عرض ۴ دقیقه در محل حضور پیدا کردند.
بیشتر بخوانید جرثقیل تاور کرین حادثه آفرید +عکس
وی در ادامه افزود: آتشنشانان وقتی به محل حادثه رسیدند مشاهده کردند که یک دستگاه جرثقیل ستونی وقتی در حال جابجایی قطعات جرثقیل تاور کرین در یک کارگاه ساختمانی بود که به دلیل بیاحتیاطی و عدم محاسبه دقیق واژگون و با سه کانکس حاضر در محل و اتاقک برق و دیوار منزل مسکونی مجاور کارگاه ساختمانی برخورد کرده بود.
ملکی گفت: آتش نشانان بلافاصله دست به کار شدند و راننده ۳۵ ساله جرثقیل را که دچار مصدومیت شده بود از اتاق که چرخ زدن بیرون آورد و تحویل عوامل اورژانس دادند تا دقایقی دیگر ایمنسازی میشود.