خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

باند بزرگ مواد مخدر در عملیات مشترک پلیس بوشهر و هرمزگان متلاشی شد

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 24 دی 1398 - 15:00
رئیس پلیس استان بوشهر از متلاشی شدن باند بزرگ تهیه و توزیع مواد مخدر در عملیات مشترک پلیس بوشهر و هرمزگان خبر داد و گفت: در این عملیات محموله بزرگ 434 کیلوگرمی حشیش و تریاک کشف شد.
مواد،مخدر،بوشهر،استان،پليس،باند،مبارزه،كشف،انتظامي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، سردار خلیل واعظی ظهر امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر با تاکید برمقابله همه جانبه با سوداگران مرگ اظهار داشت: برای اجتماعی شدن مبارزه با مواد افیونی مخدر و پیشگیری از اعتیاد در جامعه، اقدامات مهمی از سوی نیروی انتظامی استان بوشهر انجام شده است.
فرمانده انتظامی استان بوشهر با اشاره به متلاشی شدن باند تهیه و توزیع مواد مخدر در عملیات مشترک پلیس استان‌های دیگر گفت: با انجام اقدامات اطلاعاتی و تلاش‌های شبانه روزی ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر اعضای یک باند تهیه و توزیع مواد مخدر که به صورت حرفه‌ای و عمده در امر قاچاق و توزیع مواد مخدر فعالیت داشتند شناسایی شدند.
رئیس پلیس استان بوشهر تصریح کرد: با اجرای عملیات و اقدامات شبانه‌روزی و مستمر ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر عوامل باند و نحوه فعالیت اعضای آن مورد بررسی اطلاعاتی قرار گرفت.
واعظی با بیان اینکه این باند قصد انتقال مواد مخدر از استان هرمزگان به یکی از استان‌های مرکزی داشت خاطرنشان کرد: با گسترش چتر اطلاعاتی مشخص شد، سرکرده باند قصد دارد، محموله مواد مخدری را از استان هرمزگان به یکی از استان‌های مرکزی انتقال دهد.
وی از کشف مواد مخدر یاد شده در منزلی در بندرلنگه خبر داد و بیان کرد: با همکاری پلیس مبارزه با مواد مخدر هرمزگان در یک عملیات دقیق و هماهنگ محل اختفای مواد مخدر در منزلی در بندر لنگه شناسایی و کشف شد.
فرمانده انتظامی استان بوشهر با بیان اینکه در بازرسی از این منزل محموله 434 کیلوگرمی مواد مخدر کشف شد افزود: در این عملیات 160 کیلوگرم تریاک و 247 کیلوگرم حشیش کشف و یک سوداگر مرگ دستگیر و برای تحقیقات بیشتر به پلیس مبارزه با موادمخدر منتقل شد.
واعظی با بیان اینکه تلاش پلیس برای دستگیری سایر اعضای این باند ادامه دارد تصریح کرد: برخورد قاطع با سوداگران مرگ در اولویت برنامه‌های نیروی انتظامی استان بوشهر قرار دارد و در برخورد با آنان از هیچ کوششی فروگذاری نمی‌شود.
انتهای پیام/190/ح