خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نزدیک به 14 هزار میلیارد تسهیلات رونق تولید به واحدهای تولیدی استان مرکزی پرداخت شد

ایسنا | اقتصادی، استان‌ها | سه شنبه، 24 دی 1398 - 14:57
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ١٣ هزار و ٩٦٢ میلیارد ریال تسهیلات به صورت مستقیم و در قالب طرح رونق تولید توسط بانک‌های استان به واحدهای تولیدی استان مرکزی پرداخت شده است.
واحد،استان،توليدي،مركزي،تفرش

ایسنا/مرکزی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ١٣ هزار و ٩٦٢ میلیارد ریال تسهیلات به صورت مستقیم و در قالب طرح رونق تولید توسط بانک‌های استان به واحدهای تولیدی استان مرکزی پرداخت شده است.
سعید فرخی، امروز سه‌شنبه در حاشیه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان مرکزی مشترک با شهرستان تفرش، با بیان اینکه در نشست امروز، مشکلات ۸ واحد تولیدی شهر تفرش مورد بحث و بررسی قرار گرفت، اظهار کرد: در حال حاضر در شهر تفرش یک واحد تولیدی دارای حقوق معوقه است، این در حالی است که در سال گذشته ۳ واحد تولیدی در این شهرستان حقوق معوقه داشته‌اند که با توجه به پیگیری‌های انجام شده امسال تعداد این واحدها کاهش داشته است.
وی تعداد واحدهای تعطیل و نیمه فعال تفرش را هفت واحد عنوان کرد و افزود: با بررسی‌های صورت گرفته در خصوص این واحدها، ۳ واحد امکان فعالیت مجدد ندارند و چهار واحد دیگر با چالش‌ها و مشکلاتی مواجه هستند که رفع این مشکلات توسط سازمان صنعت و معدن و تجارت شهرستان بررسی شده و پس از رفع این موارد می‌توان از این ظرفیت‌ها در شهرستان و استان استفاده کرد.
معاون اقتصادی استاندار مرکزی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون ١٣ هزار و ٩٦٢ میلیارد ریال تسهیلات به صورت پرداخت مستقیم و در قالب طرح رونق تولید توسط بانک‌های استان به یک هزار و ٢٢٨ واحد تولیدی استان مرکزی پرداخت شده است.
انتهای پیام