خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازیکن بارسلونا از اخراج والورده ابراز رضایت کرد + عکس

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 24 دی 1398 - 14:27
در میان تمامی بازیکن بارسلونا تنها یک نفر به اخراج سرمربی پیشین این تیم واکنش نشان داده و به نوعی از این اتفاق ابراز رضایت کرده است.
اخراج،بارسلونا،پست،هلندي،هافبك،خنثي

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از نشریه اسپورت کاتالونیا، باشگاه بارسلونا بامداد امروز (دوشنبه) خبر اخراج ارنستو والورده از سرمربیگری این تیم را اعلام و کیکه ستیِن سرمربی سابق رئال بتیس را به عنوان جانشین او معرفی کرد.
بعد از انتشار این خبر اولین بازیکن بارسلونا که به اخراج سرمربی تیم واکنش نشان داد، فرنکی دیونگ هافبک هلندی آبی‌و‌اناری‌ها بود که در صفحه شخصی‌اش در توئیتر یک پست خنثی منتشر کرد که در آن به هیچ عنوان نشانه‌ای از ناراحتی وی از برکناری والورده دیده نمی‌شد.
او در این پست با انتشار عکسی از خودش در حال تمرین صرفاً نوشت: بازگشت به شرایط تمرین.
پیام دیونگ اگرچه خنثی بوده اما قطعاً به مذاق والورده و اطرافیان او خوش نخواهد آمد به خصوص که یکی از کابران تیزبین فضای مجازی لایک شدن یک پست حاوی هشتگ #valverdeout (اخراج والورده) توسط هافبک هلندی بارسا را رصد و آن را فاش کرده است.
دیونگ که به دلیل اخراج شدنش در بازی اخیر بارسلونا مقابل اتلتیکومادرید از حضور در بازی بعدی تیمش محروم است تا الان تنها بازیکن آبی‌و‌اناری‌ها بوده که در شبکه‌های اجتماعی نسبت به اخراج والورده واکنش نشان داده و ظاهراً از این اتفاق راضی است.
انتهای پیام/