خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیشگیری اعتیاد باید از خانواده کودکان آغاز شود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 24 دی 1398 - 13:29
همدان- معاون استاندار همدان گفت: پیشگیری اعتیاد باید از خانواده و تربیت کودکان آغاز شود.
پيشگيري،مخدر،مواد،استان،آموزش

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی آزاد بخت پیش از ظهر سه‌شنبه در کمیته توسعه مشارکت‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان، اظهار کرد: مواد مخدر بلای خانمان‌سوزی است که مقابله همه‌جانبه می‌خواهد لذا آموزش و پیشگیری را باید با جدیت بیشتر پیگیری کنیم.
وی افزود: آموزش و اقدامات پیشگیرانه را می‌بایست از خانواده و از تربیت کودکان شروع کنیم و کمیته مشارکت‌ها با برنامه‌ریزی و اولویت‌بندی از همه ظرفیت‌ها به‌ویژه ادارات و تشکل‌های مردم‌نهاد در امر آگاه‌سازی و پیشگیری از اعتیاد استفاده بکند.
آزاد بخت طرح «یاریگران زندگی» را بهترین الگو برای آموزش، پیشگیری و آگاه‌سازی دانست و گفت: سمن‌های استان برای اجرای هرچه بهتر این مهم طرح‌ها و برنامه‌های خود را ارائه دهند.
در ادامه ین نشست یزدان آزرمی دبیر مبارزه با مواد مخدر استان همدان بابیان اینکه بحث کارآفرینی و اشتغال‌زایی یکی از مباحث مهم مراقبت‌های پس از خروج است، گفت: ایجاد اشتغال در استمرار پاکی بهبودیافتگان تأثیر بسزایی دارد.