خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کواکبیان: سفیر انگلیس به عنوان عنصر نامطلوب باید اخراج شود

فارس | سیاسی | سه شنبه، 24 دی 1398 - 11:42
عضو فراکسیون امید مجلس با اشاره به حضور سفیر انگلیس در تجمع غیرقانونی گفت: وزارت خارجه باید با وی برخورد جدی کرده و بار دیگر او را احضار کند؛ همچنین اقدامات تنبیهی داشته و اگر قانع نشدند او را به عنوان عنصر نامطلوب از کشور اخراج کنند.
انگليس،خارجه،مجلس،فراكسيون،اميد،عضو

عضو فراکسیون امید مجلس با اشاره به حضور سفیر انگلیس در تجمع غیرقانونی گفت: وزارت خارجه باید با وی برخورد جدی کرده و بار دیگر او را احضار کند؛ همچنین اقدامات تنبیهی داشته و اگر قانع نشدند او را به عنوان عنصر نامطلوب از کشور اخراج کنند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، مصطفی کواکبیان عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه 24 دی) مجلس شورای اسلامی در تذکری گفت: وزیر خارجه انگلیس به دنبال سقوط هواپیمای اوکراینی و در پیروی از دولت تروریستی آمریکا، ایران را به تحریم‌های جدید تهدید کرده است.
وی افزود: به عنوان رییس گروه دوستی پارلمانی ایران و انگلیس به وزیر خارجه انگلیس اعلام می کنم که سفیر شما در تهران در اقدامی خارج از عرف دیپلماتیک و در مقام عکاس در اجتماعی که شعار هنجارشکنانه سر می‌دادند حاضر شده است.
عضو فراکسیون امید مجلس تصریح کرد: وزارت امور خارجه باید جدی برخورد کرده و بار دیگر او را احضار کند همچنین اقدامات تنبیهی جدی داشته و اگر قانع نشدند او را به عنوان عنصر نامطلوب از کشور اخراج کنند.
انتهای پیام/