خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثبت‌نام آزمون رادیو آماتوری سال آینده آغاز شد

فارس | دانش و فناوری | سه شنبه، 24 دی 1398 - 10:34
ثبت‌نام آزمون رادیو آماتوری سطح مبتدی در نیمه اول سال آینده در پورتال سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی، بخش خدمات الکترونیک، صدور پروانه سرویس‌های رادیوئی فراهم شده است.<br/>
راديو،آزمون،راديوئي،آماتوري،ارتباطات،سطح،مبتدي،درجه،نفر،حوزه ...

ثبت‌نام آزمون رادیو آماتوری سطح مبتدی در نیمه اول سال آینده در پورتال سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی، بخش خدمات الکترونیک، صدور پروانه سرویس‌های رادیوئی فراهم شده است.
به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، ثبت‌نام آزمون رادیو آماتوری سطح مبتدی در نیمه اول سال آینده در پورتال سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی، بخش خدمات الکترونیک، صدور پروانه سرویس‌های رادیوئی فراهم شده است.
نسترن محسنی معاون رادیوئی این سازمان با اعلام خبر فوق گفت: در سال جاری ۲۱۶ نفر برای شرکت در آزمون رادیو آماتوری سطح مبتدی ثبت‌نام کرده بودند که از میان آنان ۱۵۴ نفر به صورت همزمان در ستاد و مناطق رگولاتوری در آزمون کتبی شرکت کرده و ۹۷ نفر از آنان نمره قبولی را کسب کردند.
همچنین در آزمون عملی (مورس) ۷۹ نفر حضور داشتند که از این تعداد ۶۸ نفر به عنوان قبول شدگان نهائی آزمون کتبی و عملی معرفی شدند.
نسترن محسنی با اشاره به مفاد آئین‌نامه اجرائی قانون بی‌سیم‌های اختصاصی افزود: براساس این آئین‌نامه، پروانه‌های رادیو آماتوری به سه سطح مبتدی (درجه سه)، عمومی (درجه دو) و پیشرفته (درجه یک) تقسیم می‌شوند که شرایط آزمون و حدود کارکردی هر کدام از سطح‌ها براساس ماده ۴۴ آئین‌نامه متفاوت است و رگولاتوری در سال جاری، پس از شش سال از برگزاری آزمون قبلی، آزمون درجه سه را برگزار کرد.
وی اظهار کرد: سرویسهای رادیو آماتوری و رادیو آماتور ماهواره‌ای دو سرویس از ۳۱ سرویس رادیوئی تعریف شده از سوی اتحادیه جهانی ارتباطات (ITU) است و رادیو آماتورها، افراد علاقه‌مند در حوزه ارتباطات رادیوئی هستند که با دریافت گواهی‌نامه آن، می‌توانند براساس نوع گواهی‌نامه دریافتی خود از طیف‌های فرکانسی استفاده کرده و با شناسه ارتباطی خاص خود (Call Sign) برای برقراری ارتباط اقدام کنند.
محسنی درباره نوع ارتباطات رادیوئی حوزه رادیو آماتوری گفت: ارتباطات رادیوئی در حوزه رادیو آماتوری از جنس بررسیهای فنی، تبادل علمی و عملی، فعالیتهای سرگرمی و تفریحی و غیرتجاری است و رادیو آماتورها صرفاً براساس علاقه‌مندی خود از آن برای مبادله پیام، آزمایش بی‌سیم‌های (فرستنده – گیرنده) ساخت خود، کسب دانش و مهارت در حوزه الکترونیک، مخابرات و ارتباطات، رادیو پورت، مسابقه و برقراری ارتباط اضطراری استفاده می‌کنند.
معاون رادیوئی رگولاتوری افزود: آزمون رادیو آماتوری بعدی نیمه اول سال ۹۹ برگزار می‌شود و تلاش می‌کنیم درصورت امکان و موافقت سایر مراجع نظارتی، این آزمون را به جز سطح مبتدی در سطح عمومی (درجه دو) نیز برگزار کنیم.
انتهای پیام/