هیچ یک از مصدومین حادثه تشییع پیکر شهدای مقاومت در کرمان قطع نخاع نشدند
رییس اورژانس کرمان با بیان این مطلب که هیچ یک از مصدومین این حادثه قطع نخاع نشدهاند، گفت: در بیمارستان شفا ۲ نفر در بخش عادی، در بیمارستان شهید باهنر یک نفر در بخش عادی و ۲ نفر در بخش مراقبتهای ویژه و در بیمارستان افضلیپور یک نفر در بخش عادی بستری است.

ایسنا/کرمان رییس اورژانس کرمان با بیان این مطلب که هیچ یک از مصدومین این حادثه قطع نخاع نشدهاند، گفت: در بیمارستان شفا ۲ نفر در بخش عادی، در بیمارستان شهید باهنر یک نفر در بخش عادی و ۲ نفر در بخش مراقبتهای ویژه و در بیمارستان افضلیپور یک نفر در بخش عادی بستری است.
دکتر "محمد صابری" در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت مصدومان حادثه تشییع پیکر شهدای جبهه مقاومت در کرمان گفت: تا صبح امروز ۶ نفر از مصدومین این حادثه در بیمارستانهای شهر کرمان بستری هستند که ۲ نفر آنها در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند.
وی با بیان این مطلب که هیچ یک از مصدومین این حادثه قطع نخاع نشدهاند، ادامه داد: در بیمارستان شفا ۲ نفر در بخش عادی، در بیمارستان شهید باهنر یک نفر در بخش عادی و ۲ نفر در بخش مراقبتهای ویژه و در بیمارستان افضلیپور یک نفر در بخش عادی بستری است.
انتهای پیام