محمد نصرتی: استحقاق کسب سه امتیاز برابر آلومینیوم اراک را داشتیم
سرمربی تیم فوتبال گل ریحان البرز از عملکرد شاگردانش در برابر آلومینیوم اراک اظهار رضایت کرد.

ایسنا/مرکزی سرمربی تیم فوتبال گل ریحان البرز از عملکرد شاگردانش در برابر آلومینیوم اراک اظهار رضایت کرد.
محمد نصرتی پس از تساوی یک بر یک تیمش در هفته نوزدهم لیگ دسته اول فوتبال باشگاه های کشور در جمع خبرنگاران افزود: به واقع زیباترین فوتبال این فصل گل ریحان البرز را در بازی برابر آلومینیوم اراک شاهد بودیم و اگر کمی خوش شانس بوده و از موقعیتهای خود به خوبی استفاده میکردیم میتوانستیم حداقل با اختلاف دو گل در اراک به پیروزی دست پیدا کنیم.
وی ادامه داد: در نیمه اول دو تیم بازی پایاپایی را ارائه دادند، اما در نیمه دوم، تیم ما مسلط بر بازی بود و موقعیت های زیادی بر روی دروازه حریف ایجاد کردیم که البته یک گل سالم ما هم از سوی داور مردود اعلام شد.
نصرتی با تمجید از تیم آلومینیوم اراک افزود: تیم آلومینیوم نسبت به دور رفت از وضعیت بهتری برخوردار بود.
نصرتی با اشاره به مدعی بودن گل ریحان در فصل جاری اظهار کرد: شرایط خیلی سختی برای تیمهای مدعی در لیگ یک وجود دارد و تا پایان فصل باید بدون اشتباه ظاهر شویم تا بتوانیم امیدهای خود را برای صعود به لیگ برتر حفظ کنیم.
انتهای پیام