خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیش از 2 هزار اثر به جشنواره ملی دستاوردهای دانشگاه پیام‌نور ارسال شد

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 28 بهمن 1397 - 14:05
مدیرکل فرهنگی دانشگاه پیام‌نور گفت: بیش از 2 هزار اثر در محور انجمن ها و کانون‌ها از سراسر کشور در جشنواره ملی دستاوردهای دانشگاه پیام نور با هم رقابت می‌کنند.
جشنواره،گلستان،استان،فرهنگي،ميزباني،دانشگاه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، ناصر محمدی ظهر امروز در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای دانشگاه پیام‌نور اظهارداشت: جشنواره ملی دستاوردهای و توانمندسازی‌های دانشگاه پیام نور در مدت 3 روز با میزبانی استان گلستان برگزار می‌شود.
مدیرکل فرهنگی دانشگاه پیام‌نور افزود: برای نخستین بار 3 جشنواره حرکت رویش و نشریات با هم همزمان شده و در استان گلستان با هم تجربه می‌کنیم.
وی افزود: جشنواره رویش مربوط به کانون‌های فرهنگی و هنری است و جشنواره حرکت مربوط به انجمن‌های علمی و جشنواره نشریات هم در زمینه نشریه‌های فعال فرهنگی کشور به صورت دستاوردهای دانشجویی در حوزه فرهنگی به میزبانی استان گلستان با هم رقابت می‌کنند.
محمدی خاطرنشان کرد: بیش از 2 هزار اثر در محور انجمن‌ها و کانون‌ها از سراسر کشور با هم رقابت می‌کنند و داوران نزدیک به 190 اثر را از مجموع آثار انتخاب کردند که آثار منتخبان در 3 روز به میزبانی استان گلستان به نمایش گذاشته می‌شوند.
مدیر کل فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه پیام‌نور کشور اظهار کرد: امروز برنامه غرفه‌ها و کارگاه‌ها و روز دوشنبه برنامه اختتامیه و اهدای جوایز برگزیده‌ها برگزار می‌شود.
وی گفت: از استان گلستان برای میزبانی و یکپارچگی در اجرای برنامه‌ها تشکر می‌کنیم امید داریم این جشنواره به بهترین نحو جلوه‌گاه روشنی از فرهنگ و تمدن ایرانی را داشته باشیم.
انتهای پیام/ ع