خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سایت اسکان اضطراری در پنج شهرکهگیلویه و بویراحمد ایجاد می شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 23 دی 1398 - 16:37
یاسوج- معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: در پنج شهر بزرگ استان سایت اسکان اضطراری ایجاد می شود.
ياسوج،زلزله،تأمين،اعتبار،استان،شهر،كارگروه،فيلي،راستا

به گزارش خبرنگار مهر، عزیز فیلی عصر دوشنبه در نشست کارگروه زلزله استان افزود: این امر به منظور پیش بینی مکان‌های اضطراری در زمان وقوع زلزله انجام می‌شود.
وی بیان داشت: در شهرهای پرجمعیت استان همچون یاسوج، دوگنبدان، دهدشت، سی سخت و باشت سایت‌های مناسب امکان سنجی و شناسایی می‌شوند.
فیلی افزود: در این راستا باید مطالعات لازم از سوی راه و شهرسازی انجام و نقشه‌های اجرایی برای آماده کردن این مکان‌های اسکان و تأمین اعتبار به شورای هماهنگی مدیریت بحران استان ارائه شود.
وی تصریح کرد: باید در این راستا کارگروه ویژه تشکیل و اعضای این کارگروه موظف به پیگیری جانمایی و تأمین زیرساخت‌های این مکان از جمله آب، برق، گاز، سکوبندی و محوطه سازی هستند.
فیلی افزود: همچنین راه و شهرسازی با اعتبار یک میلیارد تومان نسبت به تهیه و نصب هشت دستگاه شتاب نگار در نقاط مختلف شهر یاسوج اقدام کند.
وی بیان داشت: در مصوبات گذشته تعیین سامانه پهنه بندی خطرپذیری زلزله شهر یاسوج و تعیین حریم گسل‌های این شهر مصوب شد و راه و شهرسازی با همکاری دانشگاه یاسوج به عنوان مشاور، عملیات مطالعات تکمیلی در این راستا را انجام دهند.
معاون عمرانی استانداری تاکید کرد: در راستای نصب دستگاه‌های لرزه نگار نیز مبلغ سه میلیارد ریال اعتبار تأمین و به مدیریت بحران استانداری ابلاغ می‌شود و اعتبار مورد نیاز در خصوص ایجاد سامانه زلزله شهر یاسوج نیز باتوجه به مطالعات قبلی در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان تأمین شود.
وی افزود: مدارس غیرانتفاعی نیز تا پایان خردادماه مهلت دارند که با همکاری نوسازی مدارس، مشکلات ایمنی مدارس غیرانتفاعی را رفع کنند.