ورود فضولات حیوانی به بولاغلار فاجعه زیست محیطی است
عضو هیئت رئیسه شورای عالی استانها گفت: ورود پسماندها و فضولات حیوانی به داخل رودخانه بولاغلار فاجعه زیست محیطی را رقم زده که با همکاری امور آب و شبکه بهداشت باید بساط این معضل برچیده شود.

ایسنا/اردبیل عضو هیئت رئیسه شورای عالی استانها گفت: ورود پسماندها و فضولات حیوانی به داخل رودخانه بولاغلار فاجعه زیست محیطی را رقم زده که با همکاری امور آب و شبکه بهداشت باید بساط این معضل برچیده شود.
غلامرضا ضیائی 23 دی ماه در جلسه رسمی شورای اسلامی استان اردبیل اظهار کرد: یکی از مطالبات به حق مردم شهرستان نیر از مسئولان و مدیران اجرایی احداث بیمارستان در این شهرستان است که با توجه به جمعیت 25 هزار نفری این شهرستان و جمعیت شناور در این منطقه که در بهار و تابستان به 80 هزار نفر میرسد، احداث بیمارستان ضروری به نظر میرسد.
وی خاطرنشان کرد: بروز تصادفات جادهای به ویژه در گردنه صائین میطلبد تا مراکز درمانی و درمانگاههای نیر به دستگاه سونوگرافی و سایر تجهیزات مجهز شود تا از اعزام مصدومان به مرکز استان جلوگیری شود.
عضو شورای شهرستان نیر صدور مجوز برای راهاندازی داروخانه جدید و نصب مانیتورینگ علایم حیاتی را در مرکز درمانی نیر ضروری خواند و بیان کرد: فوریتهای پزشکی در مسیر نیر - سرعین و همچنین کورائیم با هدف جلب رضایت مسافران و گردشگران به سرعت راهاندازی شده و در ایام سفر هموطنان از این فضا استفاده کنند.
ضیائی عدم حضور پزشکان متخصص را در درمانگاه نیر از معضلات دانست و اضافه کرد: تفاوت قیمت دارو در اردبیل با نیر چندین برابر است و با رقابتی کردن فعالیت داروخانهها این دغدغه و نگرانی قابل حل است.
وی افزود: با همکاری شهرداری، دامپزشکی و شبکه بهداشت شهرستان نیر باید از ورود فضولات حیوانی به داخل رودخانه بولاغلار که به بروز فاجعه زیست محیطی منجر شده جلوگیری خواهد شد.
طرح جامع گردشگری سرعین در حال بازنگری است
رئیس شورای شهر سرعین نیز در این جلسه با اشاره به اینکه طرح جامع گردشگری سرعین با ابعاد توسعهای این منطقه در حال بازنگری است، اظهار کرد: موقعیت شهرستان سرعین متفاوت از سایر مناطق استان است چرا که این شهرستان علاوه بر جمعیت ساکن در بهار و تابستان با جمعیت شناور روبروست که بار مراجعه به مراکز بهداشتی – درمانی بیشتر از سایر ایام است.
وی یکی از گلایههای مردمی را نبود دستگاه آیتیام در اطراف مرکز درمانی و فعال نبودن کارتخوان در داخل این مرکز اعلام و خاطرنشان کرد: در ایام پیک مسافر به دلیل مراجعه کثیر هموطنان ارائه خدمات در مرکز بهداشتی و درمانی سرعین به سختی انجام میشود و صفهای طولانی نارضایتیهای مردمی را سبب میشود که انتظار میرود چند مرکز درمانی جدید در سرعین راهاندازی شود.
رئیس شورای شهر سرعین به بازنگری در طرح جامع گردشگری این شهرستان اشاره کرد و گفت: در طرح جامع گردشگری سرعین در همه بخشها در کنار جمعیت ساکن باید جمعیت شناور نیز در نظر گرفته شود تا امکانات و تجهیزات به تناسب این شرایط فراهم آید.
مینایی گفت: پیش از این مردم سرعین از خرید انشعاب فاضلاب چندان استقبالی نمیکردند که با توجه به مزایای این طرح 70 درصد اهالی از شبکه فاضلاب استفاده میکنند و با رفع نواقصات در برخی از مناطق شهر 30 درصد مابقی نیز به این شبکه ملحق خواهند شد.
وی بیان کرد: سرعین با توجه به شرایط خاص گردشگری نیازمند راهاندازی داروخانههای متعدد است تا همشهریان در تهیه داروی خود در فصول مختلف با مشکلی روبرو نشوند.
انتهای پیام