خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زیست بوم پژوهشگاه رویان اشتغال جوانان ایرانی را تامین می‌کند

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | یکشنبه، 22 دی 1398 - 14:59
ستاری گفت: زیست بوم پژوهشگاه رویان محل مناسبی را برای اشتغال جوانان ایرانی با سن پایین فراهم کرده است.
رويان،پژوهشگاه،فناوري،بوم،زيست،علمي

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری مطرح کرد؛
حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،
او بیان کرد: در پژوهشگاه رویان باید اکوسیستم (زیست بوم) را ایجاد کنیم؛ امروزه جوانانی با سن پایین به عنوان محقق یا مدیر شرکت‌های دانش بنیان در این زیست بوم فعالیت می‌کنند.
به گزارش خبرنگارسورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در مراسم افتتاح مرکز شتاب دهی و تجاری سازی فناوری‌های نوآورانه رویان که ظهر امروز در پژوهشگاه رویان برگزار شد، اظهار کرد: من ایام اخیر و این مصیبت‌ها را به همه مردم تسلیت می‌گویم؛ ما باید از این رویداد‌ها عبور کنیم و محکم‌تر از قبل این راه را ادامه دهیم.او بیان کرد: در پژوهشگاه رویان باید اکوسیستم (زیست بوم) را ایجاد کنیم؛ امروزه جوانانی با سن پایین به عنوان محقق یا مدیر شرکت‌های دانش بنیان در این زیست بوم فعالیت می‌کنند.
کاهش پژوهشکده رویان به شرکت‌های دولتی
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: برج فناوری رویان نقطه عطفی است و رویان در حوزه سلول‌های بنیادی در کشور نگینی است که باید آن را توسعه دهیم.
او یادآوری کرد: پژوهشگاه رویان میزان وابستگی خود را به شرکت‌های دولتی کاهش داده است و این پژوهشگاه اکنون از محل دانش خود برای تحقیقات پایه‌اش پول تامین می‌کند؛ من امیدوارم که هر سال نسبت به قبل اتفاقات خوبی در پژوهشگاه رویان رخ دهد.
انتهای پیام/