خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 01 آبان 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بخور نخور‌هایی برای دختر یا پسردار شدن/ آیا رژیم غذایی بر تعیین جنسیت جنین اثر گذار است؟

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | دوشنبه، 24 دی 1397 - 11:55
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره تاثیر رژیم غذایی مادر در تعیین جنسیت جنین توضیح داد.
افزايش،درماني،پسر،تغذيه،متخصص،نوزاد،جوزداني،دختردار،نمك،مواد ...

نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اثر رژیم غذایی بر تعیین جنسیت جنین اظهار کرد: رژیم غذایی پدر در تعیین جنسیت جنین نقشی ندارد، بنابراین تنها شوهر باید همسرش را در پیروی کردن از برنامه غذایی‌اش همراهی کند، رژیم غذایی مادر هم برای اینکه موثر باشد باید از سه تا ۶ ماه قبل از بارداری رعایت شود، به طور کلی رژیم غذایی بر قلیایی یا اسیدی بودن محیط رحم اثر می‌گذارد.
بیشتر بخوانید: بهترین رژیم غذایی برای زنان باردار
وی بیان کرد: مصرف مواد غذایی که سرشار از سدیم و پتاسیم هستند احتمال تولد نوزاد پسر را افزایش می‌دهد و در مقابل غذا‌های غنی از کلسیم و منیزیم احتمال تولد نوزاد دختر را بیشتر می‌کند.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی افزود: مبتلایان به فشار خون بالا، اختلالات قلبی و عروقی و نارسایی‌های کلیوی یا افرادی که در معرض ابتلا به این بیماری‌ها قرار دارند، نباید از رژیم غذایی پسردار شدن استفاده کنند، زیرا افزایش مصرف نمک در برنامه غذایی این افراد، وضعیت بیماری آنها را وخیم‌تر می‌کند.
جوزدانی تاکید کرد: اشخاصی که کلسیم خونشان بالاست و دچار نارسایی‌های کلیوی یا اختلالات عصبی هستند نباید از رژیم غذایی دختردار شدن استفاده کنند.
بیشتر بخوانید: مادران باردار دور این موادغذایی را خط بکشند
وی تصریح کرد: اگر مادر مدت زمانی بیشتر از سه تا ۶ ماه از رژیم غذایی پسردار شدن استفاده کند، عوارضی مانند افزایش وزن، فشار خون بالا و پوکی استخوان برای او ایجاد می‌شود.
این مواد غذایی را مصرف کنید، تا فرزند پسر داشته باشید
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف برخی مواد غذایی احتمال تولد نوزاد پسر را افزایش می‌دهد که از جمله این مواد می‌توان به گوشت‌های فرآوری شده، حبوبات، میوه‌های خشک شده، غذا‌های پرچرب که حاوی اسید‌های چرب اشباع بالا هستند، کاهو، توت‌فرنگی، خرما، هل، زعفران و کاسنی اشاره کرد، افرادی که تمایل دارند تا نوزاد پسر داشته باشند باید از مصرف لبنیات، مواد غذایی سرشار از کلسیم مانند کنجد و تخم‌مرغ علی‌رغم داشتن پروتئین فراوان خودداری کنند.
جوزدانی اظهار کرد: مصرف کرفس، اسفناج و انواع مغز‌ها در رژیم غذایی پسردار شدن ممنوع است.
این مواد غذایی را مصرف کنید، تا فرزند دختر داشته باشید
وی بیان کرد: استفاده از نمک در رژیم غذایی دختردار شدن مجاز نیست بنابراین افرادی که تمایل دارند تا فرزند دختر داشته باشند باید محصولات لبنی بدون نمک و کم نمک مانند پنیر و دوغ بدون نمک را مصرف کنند، استفاده از شیر برای این اشخاص مانعی ندارد.
بیشتر بخوانید: راز داشتن نوزادی زیبا و سالم از منظر طب سنتی
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی افزود: مصرف گوشت‌های کم‌چرب مانند ماهی، مرغ و بوقلمون، انواع مغز‌های خام همچون بادام، بادام‌زمینی و گردو، تخم‌مرغ و گیاهانی مانند شوید و رازیانه در رژیم غذایی دختردار شدن ضروری است.
جوزدانی یادآوری کرد: مصرف زیاد لبنیات در رژیم غذایی دختردار شدن برای مادرانی که دچار مشکلات کلیوی هستند، می‌تواند مشکل‌زا باشد.
انتهای پیام/