خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر دارایی اسرائیل از سیاست خداحافظی می‌کند

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 22 دی 1398 - 14:37
روزنامه عبری‌زبان "یدیعوت آحارونوت" فاش کرد وزیر دارایی رژیم صهیونیستی از سیاست کناره‌گیری خواهد کرد و در انتخابات دوم مارس آتی نامزد نمی‌شود.
وزير،دارايي،انتخابات،روزنامه،زمان

روزنامه عبری‌زبان "یدیعوت آحارونوت" فاش کرد وزیر دارایی رژیم صهیونیستی از سیاست کناره‌گیری خواهد کرد و در انتخابات دوم مارس آتی نامزد نمی‌شود.
به گزارش ایسنا، به نقل از سایت النشره، طبق نوشته این روزنامه، کحلون همچنین قصد پیوستن به لیست حزب لیکود در انتخابات آتی را ندارد تا جایی که در پاسخ بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و رهبر حزب لیکود که تلاش داشت وی را منصرف کند به وی گفت که احساس خستگی می‌کند و می‌خواهد زمان بیشتری را با خانواده و نوه‌هایش بگذراند.
از زمان اولین انتخابات در آوریل ۲۰۱۹ کحلون مشارکتش را در رویدادهای سیاسی کاهش داد و تنها به عنوان وزیر دارایی به فعالیتش ادامه داد.
بر اساس نوشته این روزنامه عبری‌زبان احتمال می‌رود که کحلون در پست خود به عنوان وزیر دارایی تا زمان تشکیل دولت جدید باقی بماند.
انتهای پیام