خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نشست خلیل زاده با بازیکن استرالیایی

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | یکشنبه، 22 دی 1398 - 14:06
سرپرست باشگاه استقلال، فردا با گزینه استرالیایی مدنظر سرمربی تیمش نشستی برگزار خواهد کرد تا مذاکرات نهایی میان طرفین انجام شود.
باشگاه،استقلال،استراليايي،فوتبال،قرار

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، برنیه ایبینی وینگر استرالیایی که مدنظر باشگاه استقلال قرار دارد، فردا به تهران می‌آید و با مسئولان باشگاه نشستی برگزار خواهد کرد.
قرار است در نشست فردا میان «ایبینی» و اسماعیل خلیل زاده سرپرست باشگاه استقلال، مذاکرات نهایی میان طرفین انجام شود و در صورتی که ۲ طرف به توافق برسند، وینگر استرالیایی در تست‌های پزشکی باشگاه شرکت خواهد کرد و در صورت قبول شدن در این تست‌ها، با قرارداد رسمی به استقلال خواهد پیوست.
بیشتر بخوانید: برترین بازیکن لیگ فوتبال جوانان استرالیا در راه تهران
ایبینی ۲۷ ساله سابقه بازی در تیم‌های اف سی سیدنی، کلوب بروژ بلژیک، ونکوور وایتکپس آمریکا و چونبوک هیوندای کره جنوبی را در کارنامه دارد.
انتهای پیام/