خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زنگ خطر کاهش ذخایر خونی خراسان رضوی به صدا درآمد

مهر | سلامت و پزشکی، استان‌ها | یکشنبه، 28 بهمن 1397 - 11:55
​​مشهد-مدیرکل اداره کل انتقال خون خراسان رضوی گفت: ذخایر خونی خراسان رضوی با توجه به کاهش مراجعه مردم و افزایش عمل های جراحی رو به کاهش است.
خون،پايگاه،رضوي،خراسان،واقع،اهداي،مراجعه،بلوار

​دکتر سید حمیدرضا اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ذخیره خونی خراسان رضوی طی روزهای گذشته به دلیل سردی هوا و کاهش مراجعه مردم به پایگاه های انتقال خون کاهش یافته است.
وی افزود: همچنین معمولا همه ساله در این ایام میزان عمل های جراحی با توجه به نزدیک شدن به ایام سال جدید افزایش یافته و به دنبال آن تقاضا برای دریافت خون نیز بیشتر می شود.
مدیرکل اداره کل انتقال خون خراسان رضوی گفت: اگر روند کاهش ادامه یابد در روزهای آینده برای پاسخگویی به درخواست های خونی بیماران با مشکل مواجه خواهیم شد و ممکن است روند درمان در مراکز درمانی با اختلال مواجه شود.
ما در حال حاضر خون مورد نیاز ۶۰ بیمارستان و مرکز درمانی خراسان رضوی را تامین می کنیم.
سلامی تصریح کرد: از همه مردم درخواست داریم برای انجام سنت پسندیده اهدای خون به پایگاه های این سازمان در مشهد و شهرهای خراسان رضوی مراجعه کرده و با اهدای خون خود مشکل بیماری را برطرف کنند.
وی بیان کرد: در حال حاضر پایگاه امام رضا(ع) واقع در میدان شریعتی ، پایگاه امید واقع در نبش خیابان شیرازی ۳ طبقه منهای یک مجتمع تجاری و اقامتی امید،پایگاه شهید کریمی واقع در بلوار شریعتی ۲۸ منطقه قاسم آباد،پایگاه میلاد واقع در بلوار استقلال بین استقلال ۲ و ۴ ، پایگاه مهر واقع در نبش بلوار ابوطالب ۳۳ آماده پذیرش داوطلبان اهدای خون هستند و مردم می توانند به این مکان ها مراجعه کنند.
اسلامی همچنین از اجرای کمپین«اهدای خون کار خیر» در ادارت خراسان رضوی خبر داد و گفت: در این کمپین پایگاه های سیار انتقال خون با مراجعه به ادرات و سازمان ها از داوطلبان اهدا، خون دریافت می کنند.