خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افتتاح و کلنگ‌زنی ۴ پروژه شیلاتی همزمان با دهه فجر در کرمانشاه

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 22 دی 1398 - 08:42
کرمانشاه_ مدیرکل شیلات استان کرمانشاه گفت: در دهه فجر ۴ پروژه شیلاتی در این استان افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود.
ظرفيت،پروژه،پرورش،سردابي،ماهيان،تن

فرزاد افضلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: به مناسبت ایام الله دهه فجر چهار پروژه شامل سه پروژه افتتاح و یک پروژه کلنگ زنی در سطح استان کرمانشاه در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: در این راستا پروژه کلنگ زنی طرح پرورش ماهیان سردابی در شهرستان پاوه با ظرفیت تولید ۴۰۰ تن از جمله این پروژه‌ها است.
مدیرکل شیلات استان کرمانشاه بیان کرد: همچنین طرح تکثیر و پرورش ماهیان زینتی با ظرفیت ۱۱۰ هزار قطعه تولید در سنقر، پرورش ماهیان قزل آلا سردابی با ظرفیت هشت تن در سرپل ذهاب و پرورش ماهی قزل آلا سردابی با ظرفیت هفت تن در سنقر از دیگر پروژه‌های افتتاحی دهه فجر است.
این مسئول بیان داشت: جمع اعتباری کل پروژه‌های مذکور پنج میلیارد و ۲۲۹ میلیون تومان است.
وی با بیان اینکه مجموع ظرفیت تولید پروژه‌های دهه فجر ۴۱۵ تن است، تصریح کرد: این پروژه‌ها ۵۸ نفر اشتغالزایی مستقیم و ۲۹ نفر اشتغالزایی غیرمستقیم به دنبال خواهد داشت.
مدیرکل شیلات استان کرمانشاه گفت: پروژه کلنگ زنی طرح پرورش ماهیان سردابی در شهرستان پاوه با حضور مسئولان استانی و سایر پروژه‌ها با حضور مسئولان شهرستانی به بهره برداری می‌رسد.