خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«دهانی پر از کلاغ» بر صحنه تئاتر رفسنجان/ دوقلوها از جنگ می‌گویند

مهر | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 22 دی 1398 - 08:08
نمایش «دهانی پر از کلاغ» کار مشترک جواد آزادی‌نژاد و محمدرضا حسنی رنجبر بهمن‌ماه امسال در شهر رفسنجان روی صحنه می‌رود.
دهاني،كلاغ،نمايش،صحنه،ماه

به گزارش خبرنگار مهر، طبق گفته محمدرضاحسنی رنجبر تهیه‌کننده نمایش «دهانی پر از کلاغ» درباره روند تولید این اثر نمایشی گفت: بعد از ۵ ماه تمرین و تلاش مستمر برای اجرای نمایش «دهانی پر از کلاغ»، بهمن ماه ۹۸ در پلاتو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان رفسنجان این اثر را روی صحنه می بریم.
«دهانی پر از کلاغ» را به صورت مشترک با جواد آزادی‌نژاد روی صحنه می‌بریم و بابک نوری و علی محمد رادمنش مشاوران بنده در تولید این نمایش بودند.
«دهانی پر از کلاغ» نوشته جمشید خانیان داستان ۲ برادر دوقلو است که پس از چندین سال در مکانی با یکدیگر دیدار و خاطراتشان را از دوران کودکی، نوجوانی تا جوانی‌شان که در جنگ گذشت مرور می‌کنند.
این نمایش بهمن ماه در شهر رفسنجان به صحنه می رود و جواد آزادی‌نژاد و احمد سلطانی بازیگرانش هستند.
همچنین موسیقی «دهانی پر از کلاغ» بر عهده علیرضا ملکی و افشین باقریان است.