بختیاری: در شرایط جنگی بودیم/ تهدید در بالاترین سطح خود قرار داشت
کارشناسان ا امشب ۲۱ دیماه در برنامه گفتوگوی ویژه خبری به بررسی نحوه اطلاع رسانی پرواز ناتمام تهران- اوکراین پرداختند.

در گفتوگوی ویژه خبری مطرح شد؛
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، مهدی بختیاری کارشناس مسائل دفاعی امشب ۲۱ دی ماه با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری به بررسی نحوه اطلاع رسانی پرواز ناتمام تهران- اوکراین پرداخت.
مهدی بختیاری کارشناس مسائل دفاعی با اشاره به بحث سه سه در پدافند هوایی گفت: این عدد یک اصطلاح است به طوری که بالاترین سطح پدافند هوایی را نشان میدهد که باید نیروی پدافند در آن قرار بگیرد به طوری که سطح آمادهباش جنگی گفته میشود.
او با اشاره به اینکه بعد از ترور سردار سلیمانی ایران درصدد پاسخ به این جنایت برآمد افزود: ترامپ گفته بود ۵۲ نقطه از ایران را مورد حمله قرار میدهد؛ لذا پاسخ موشکی سپاه در جواب ترور سردار سلیمانی انجام شد به طوری که پدافند کشور خط مقدم مقابله با تهدید هوایی است.
این کارشناس مسائل دفاعی با اشاره به اینکه ما در شرایط جنگی بودیم به طوری که تهدید در بالاترین سطح خود قرار داشت ادامه داد: ممکن بود از سوی طرف مقابل اقدام متقابلی صورت بگیرد.
بختیاری با اشاره به اینکه این اتفاق سبب ضربات زیادی به رسانهها شد گفت: باید روند اطلاع رسانی تقویت شود، نباید تمام ایرادات را از ناحیه نیروی هوافضای سپاه و فرمانده آن بدانیم.
او با اشاره به اینکه یکی از مهمترین سوالات در خصوص این ماجرا این است که چرا پروازهای فرودگاه لغو نشد گفت: در برگزاری رزمایشها معمولاً برای چند ساعتی پروازها در آن محدوده لغو میشود، زیرا ممکن است خطرات جبران ناپذیری را به جا بگذارد، حتی در رژه نیروهای مسلح چندساعتی پروازها لغو و قطع میشود درواقع باید جواب این سوال از سوی مسئولان مربوطه داده شود.
این کارشناس مسائل دفاعی با اشاره به اینکه در مرحله تشخیص اپراتور تحت تاثیر التهاب و استرس شدید قرار دارد گفت: اپراتور باید بلافاصله موقعیت را تشخیص میداد که چگونه باید عمل کند، لذا این اقدام در فضای پر التهاب صورت گرفته است، از زمانی که سامانههای پدافندی به وجود آمده، کشورهای مختلفی مانند آمریکا، اوکراین و روسیه دچار این اشتباه شده اند.
رسانه ملی و یا سایر رسانههای مکتوب از ماجرا اطلاعی نداشتند
پیام تیرانداز کارشناس رسانه طی گفتگوی تلفنی با اشاره به اینکه از صبح روز چهارشنبه تا صبح امروز رسانهها از این ماجرا مطلع نبودند گفت: رسانه ملی و یا سایر رسانههای مکتوب از این ماجرا اطلاعی نداشتند، از اواخر شب گذشته آرام آرام زمزمههایی شنیده شد به طوری که رسانهها متناسب با وظیفهای که داشتند شروع به اطلاع رسانی کردند.
او با اشاره به دغدغه رسانهها برای اطلاع رسانی درست پیرامون ماجرا افزود: حرکت ضد انقلاب را در این دوران شاهد بودیم به طوری که رسانههای غربی سناریو سازیهای مختلف از ماجرا داشتند به طوری که اطلاعات درست در دست نبود و تصور میشد دروغ سازی از سوی رسانههای بیگانه صورت گرفته است و لذا رسانه شروع به دفاع کردند.
در حال تکمیل ....