خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عبدالمهدی: برای اداره امور کشور به صورت قدرتمند تلاش می‌کنیم

ایسنا | بین‌الملل | شنبه، 21 دی 1398 - 22:19
نخست وزیر عراق امروز شنبه بر تلاش خود برای آرام کردن اوضاع و اداره امور کشور به صورت قدرتمند تاکید کرد.
عبدالمهدي،عراق،قدرتمند،اتحاديه،اداره

نخست وزیر عراق امروز شنبه بر تلاش خود برای آرام کردن اوضاع و اداره امور کشور به صورت قدرتمند تاکید کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از سومریه نیوز، دفتر عادل عبدالمهدی، نخست وزیر عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که عبدالمهدی عصر امروز در سلیمانیه با کوسرت رسول علی، رئیس شورای سیاسی اتحادیه میهنی کردستان و تعدادی از اعضای این اتحادیه دیدار کرد .
عبدالمهدی در این دیدار خاطرنشان کرد: عراق دوست تمامی کشورهای همسایه، آمریکا و دیگر کشورهای جهان است و ما خواهان تحکیم روابط دوستی با همگان هستیم و برای برقراری آرامش و اداره امور کشور به صورت قدرتمند و دارای توازن که حاکمیت ما را حفظ کرده و مانع از خطر داعش و تروریسم شود، تلاش می‌کنیم.
انتهای پیام