خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری 10 دوره آموزش صنایع دستی در ایلام

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 21 دی 1398 - 17:19
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان ایلام از برگزاری 10 دوره آموزش صنایع‌دستی ویژه علاقه‌مندان رشته‌های مختلف صنایع‌دستی در 9 ماه نخست امسال در استان خبر داد.
صنايع،استان،دستي،آموزش،ايلام،چوب،نقاشي،برگزاري

ایسنا/ایلام مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان ایلام از برگزاری 10 دوره آموزش صنایع‌دستی ویژه علاقه‌مندان رشته‌های مختلف صنایع‌دستی در 9 ماه نخست امسال در استان خبر داد.
«عبدالمالک شنبه‌زاده» امروز در گفت و گو با ایسنا، با اعلام این خبر، اظهار کرد: این دوره های آموزشی مجموعا با شرکت 184 نفر از هنرجویان ایلام و دیگر شهرستانهای استان واز طریق تفاهم نامه با ادارات اداره بهزیستی، آموزشگاه‌های آزاد، اداره‌کل زندان‌ها، کمیته امداد، بخش خصوصی در رشته‌های میناکاری، تولیدات چرمی دست‌دوز، نقاشی روی سفال، معرق چوب، گیوه‌بافی، نقاشی روی چوب، تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی برگزار شد.
وی با تاکید بر ضرورت آموزش زندانیان فاقد مهارت در این زمینه، گفت: آموزش صنایع دستی به خصوص صنایع بومی با تامین امکانات لازم در مکان آموزشی در محل زندان شهر ایلام و دیگر شهرستان‌های تابعه با حضور مربیان کاربلد صنایع دستی انجام شد.
شنبه‌زاده از برگزاری دوره آموزش صنایع دستی در مراکز توانبخشی استان برای افراد کم توان جسمی و ذهنی با همکاری اداره کل بهزیستی استان خبر داد و گفت: این آموزش ها در رشته های نقاشی روی سفال و معرق چوب در مرکزهای توانبخشی استان برگزار شد.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایلام ادامه داد: برگزاری این دوره‌ها علاوه بر ایجاد فرصت‌های شغلی جدید و جامعه معلولین نیز با خلق آثار هنری زیبا توانمندی های خود را نشان می‌دهند باعث می‌شود که صنایع دستی به دست فراموشی سپرده نشود.
انتهای پیام