خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مجید کاکوش ملی‌پوش پاراتیروکمان از دنیای قهرمانی خداحافظی کرد

فارس | ورزشی | شنبه، 21 دی 1398 - 15:18
مجید کهتری، سرمربی تیم ملی پاراتیراندازی با کمان از خداحافظی مجید کاکوش، ملی پوش این تیم، از دنیای قهرمانی خبر داد.
ملي،قهرماني،كسب،تيم،ورزشكار،مجيد

مجید کهتری، سرمربی تیم ملی پاراتیراندازی با کمان از خداحافظی مجید کاکوش، ملی پوش این تیم، از دنیای قهرمانی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از کمیته ملی پارالمپیک، مجید کهتری، سرمربی تیم ملی پاراتیراندازی با کمان با اعلام این خبر گفت: مجید کاکوش که اخیرا در مسابقات قهرمانی آسیا، در بخش رقابت‌های کسب سهمیه، موفق به دریافت جواز حضور در بازی‌های پارالمپیک توکیو شده بود، از دنیای قهرمانی خداحافظی کرد.
علت تصمیم وی شخصی و بنابر شرایط زندگی و کاری‌اش است.
کادرفنی تلاش می‌کند جایگزین شایسته‌ای برای سهمیه‌ای که او در کلاس W1 بدست آورده، انتخاب کند.
وی در خصوص این ورزشکار گفت: کاکوش ورزشکاری با اخلاق و خوب است و در مدتی که در خدمت تیم ملی در مسیر کسب افتخار برای کشورمان تلاش‌های زیادی کرد که ماحصل آن کسب نشان برنز میکس تیمی در مسابقات رنکینگ جهانی جمهوری چک در سال 2017، نشان برنز بازی‌های پاراآسیایی 2018 جاکارتا، نشان طلای مسابقات قهرمانی آسیا در بخش کسب سهمیه در سال 2016 و نیز نشان طلای مسابقات قهرمانی آسیا در بخش کسب سهمیه در سال 2019، است.
سرمربی تیم ملی پاراتیراندازی با کمان خاطر نشان کرد: کاکوش اولین ورزشکار کلاس W1 در ایران و نیز اولین ورزشکار این کلاس بود که موفق شد در بازی‌های پارالمپیک 2016 ریو حضور یابد.
کاکوش ورزشکار شایسته‌ای بود و برای او آرزوی موفقیت در سایر عرصه‌های زندگی و نیز سلامتی و شادکامی دارم.
انتهای پیام/س