خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازداشت موقت "پوری‌حسینی" در آستانه اتمام/ افکار عمومی منتظر نتیجه بررسی‌ها

تسنیم | اقتصادی | شنبه، 21 دی 1398 - 11:01
بازداشت موقت "میر علی‌اشرف پوری حسینی" رئیس سابق سازمان خصوصی‌سازی، که در روز 23 مرداد امسال انجام شده بود، با دستور بازپرس پرونده دو ماه دیگر تمدید شد و حالا این زمان نیز به روزهای پایانی خود می‌رسد.
پوري،حسيني،بازداشت،رئيس،ميرعلي

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، میرعلی اشرف عبدالله پوری حسینی، رئیس سابق سازمان خصوصی‌سازی در روز 23 مرداد امسال با دستور قضایی بازداشت و راهی زندان شد.
بر این اساس در روز 22 مهر، بازپرس شعبه رسیدگی کننده، قرار بازداشت رئیس سابق سازمان خصوصی ‌سازی را دو ماه دیگر یعنی تا 22 آذر 98 ابقا کرده است.
بر این اساس بازداشت موقت پوری‌حسینی در آستانه پایان قرار دارد و حالا افکار عمومی منتظر هستند تا ببیند بررسی‌ها بر روی پرونده وی، که پرحاشیه‌ترین رئیس تاریخ خصوصی‌سازی در کشور بوده و به همین دلیل رسانه‌ها نیز لقب "آقای حاشیه" را به پوری حسینی داده‌اند، چه سرانجامی خواهد داشت؟!
گفتنی است در پرونده تشکیل شده برای میرعلی اشرف عبدالله پوری حسینی، اتهام وی اخلال در نظام اقتصادی است.
انتهای پیام/