خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نشست «حافظ و مسئله ترجمه‌پذیری غزلیات» برگزار می‌شود

مهر | استان‌ها | شنبه، 21 دی 1398 - 10:32
شیراز- نشست «حافظ و مسئله ترجمه‌پذیری غزلیات» توسط مرکز حافظ‌شناسی و کرسی پژوهشی حافظ برگزار می‌شود.
حافظ،برگزار،مركز،غزليات،ديوان،سخنراني،دكتر

به گزارش خبرنگار مهر، سیصدوسی‌امین نشست حافظانه مرکز حافظ‌شناسی و کرسی پژوهشی حافظ، با موضوع «حافظ و مسئله ترجمه‌پذیری غزلیات، با تکیه بر ترجمه‌های آلمانی» برگزار می‌شود.
در این مراسم که با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس و مرکز پژوهش‌های زبان و ادبیات فارسی دانشگاه شیراز، با حضور جمعی از اهالی فرهنگ و ادب کشور برگزار می‌شود، دکتر فریده پورگیو، استاد ادبیات انگلیسی دانشگاه شیراز و دکتر حسن نکوروح، مترجم و پژوهشگر سخنرانی خواهند کرد.
در این نشست، پورگیو در زمینه ترجمه‌پذیری غزلیات حافظ و نکوروح درباره تاثیرپذیری گوته از حافظ و ترجمه‌ی برخی اشعار او در دیوان شرقی-غربی و تا اندازه‌ای مقایسه ترجمه سعدی و حافظ در دیوان شرقی-غربی گوته سخن خواهند گفت.
این نشست از سلسله نشست‌های مرکز حافظ‌شناسی است که در سال جاری با محوریت موضوعی «حافظ و ترجمه» برگزار می‌شود و به‌دلیل تمرکز بر ترجمه‌های آلمانی تازگی دارد؛ پیش‌تر این مرکز، نشست‌هایی با عنوان «بازشناسی ترجمه‌ی پل اسمیت استرالیایی از دیوان حافظ» با سخنرانی دکتر زهرا طاهری و «مقایسه موسیقایی شعر حافظ و ترجمه‌های انگلیسی آن» با سخنرانی پورگیو و پیام درخشان‌فرد در نیمه‌یاول سال ۹۸ برگزار کرده است.
به گزارش خبرنگار مهر، نشست «حافظ و مسئله ترجمه‌پذیری غزلیات»، یکشنبه ۲۲ دی‌ماه جاری، ساعت ۱۷، در سالن غزل مجموعه تالار حافظ برگزار می‌شود و ورود برای عموم علاقه‌مندان آزاد است.