خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله موشکی به پایگاه آمریکایی‌ها و انتقام سپهبد سلیمانی مطالبه مردم بود

ایسنا | سیاسی، استان‌ها | جمعه، 20 دی 1398 - 15:47
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان گفت: حمله موشکی به پایگاه آمریکا و انتقام خون سپهبد سلیمانی مطالبه مردم بود.
سليماني،سردار،سمنان،جمعه،شهادت،خروج،خون،امام

ایسنا/سمنان نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان گفت: حمله موشکی به پایگاه آمریکا و انتقام خون سپهبد سلیمانی مطالبه مردم بود.
آیت‌الله سید محمد شاهچراغی در خطبه‌های نماز جمعه سمنان اظهار کرد: انتقام واقعی با خروج آمریکایی‌ها از منطقه عملی خواهد شد.
وی حمله موشکی سپاه پاسداران به پایگاه آمریکایی‌ها را یک سیلی خواند و خاطرنشان کرد: سیلی زدن به آمریکایی‌ها تا خروج آمریکایی‌ها از منطقه ادامه خواهد داشت.
نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری ادامه داد: انتقام نهایی خون سردار سلیمانی نا بودی استکبار و رژیم صهونیستی است.
امام جمعه سمنان با بیان اینکه آمریکا هیچ جایگاهی در منطقه ندارد گفت: شهادت سردار قاسم سلیمانی خاورمیانه‌ای جدید با محور مقاومت ایجاد کرده است.
وی با اشاره به ویژگی های سردار سلیمانی اظهار کرد: با شهادت سپهبد سلیمانی قیامتی برپا شد سردار سلیمانی عاشورایی به شهادت رسید و مردم برای سردار عاشورایی عزاداری کردند.
شاهچراغی از اخلاص به عنوان ویژگی مهم سپهبد شهید سلیمانی نام برد و افزود: ولایتمداری، شجاعت، مقاومت و ایستادگی و معنویت از ویژگی‌های سردار قاسم سلیمانی است.
وی خاطرنشان کرد : یکی از برکت های خون این شهید تصویب طرح سه فوریتی مجلس شورای اسلامی و معرفی پنتاگون به عنوان یک مرکز تروریستی است که باید از مجلس تقدیر و تشکر کرد.
امام جمعه سمنان با اشاره به تصویب خروج نیروهای آمریکایی در مجلس عراق ادامه داد: تصویب خروج نیروهای آمریکایی از نتایج خون سردار سلیمانی و تشییع عاشورایی مردم است.
وی با اشاره به بد عهدی آمریکایی‌ها تصریح کرد: مردم با شهادت سردار سلیمانی فهمیدند از برجام هیچ آبی گرم نمی شود و راه فقط مقاومت است.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان از شرکت مردم استان سمنان در مراسم عزاداری شهید قاسم سلیمانی تقدیر کرد.