شهادت سردار سلیمانی زمینهساز رویشهای انقلابی بود
یک استاد دانشگاه گفت: شهادت سردار سلیمانی زمینه ساز آگاهی و بیداری بیشتر جامعه و منطقه و رویشهای انقلابی جدید برای تداوم حرکت مقاومت بود.

ایسنا/فارس یک استاد دانشگاه گفت: شهادت سردار سلیمانی زمینه ساز آگاهی و بیداری بیشتر جامعه و منطقه و رویشهای انقلابی جدید برای تداوم حرکت مقاومت بود.
احمد شیرزادی در گفتوگو با ایسنا خاطرنشان کرد: تردیدی نیست که این شهادت، رویشهای بسیاری را در پی خواهد داشت و از سوی دیگر، این شهید ارزشمند، نیروهای بسیاری را برای رهبری جریان مقاومت تربیت کرده که جایش را پر خواهند کرد و نمیگذارند در این راستا خللی وارد شود و یا کمبودی مشاهده شود.
این استاد دانشگاه بیان اینکه سردار حاج قاسم سلیمانی، مردی از دیار مردانگی و انسانی وارسته و شخصیتی دوست داشتنی و از جنس مردم بود که ساده زیستی، تواضع و فروتنی و همت والایش زبانزد خاص و عام بود، گفت: این سردار بی ادعا و انقلابی واقعی که در بین تمام جریانهای سیاسی و سلایق فرهنگی و اجتماعی و آحاد جامعه، محبوبیت ویژهای داشت.
او افزود: شهادت ایشان اگرچه داغی سنگین بر دل هایمان گذاشت، اما موجی از وحدت و یکدلی در جامعه ایجاد کرد.
این فعال دانشگاهی خاطرنشان کرد: شهید سپبهد سلیمانی انسانی بود که هم زندگیاش سرشار از خیر و برکت بود و هم شهادتش وحدت آفرین و رویش زا بود؛ رویشهایی که نقش ارزندهای در آیندهاجتماعی، سیاسی و فرهنگی ایران اسلامی و کل منطقه ایفا خواهد کرد.
شیرزادی، وطن دوستی و دفاع از آرمانها و اندیشهها را جزء جدایی ناپذیر روحیه ظلم ستیزی جامعه ایرانی دانست و گفت: زیر بنا و ساختار رفتاری ایرانیان در زمینه وطن دوستی، جزیی جدایی ناپذیر از فرهنگ عمیق و ریشه دار ماست و بنا بر همان فرهنگ دیرینه که با عنصر غیرتمندی و عرق دینی و ملی آمیخته است، در مقابل هرگونه تهاجم یا تهدید خارجی علیه کشورشان، با همه تفاوتها، کنار یکدیگر قرار میگیرند و این بسیار ستودنی است.
او با اشاره به حال و هوای این روزهای جامعه و شهادت سردار سلیمانی، وی را اسطورهای ارزشمند در تاریخ پرفراز و نشیب ملت سرافراز ایران دانست و اضافه کرد: اسطورهها همواره به عنوان محبوب ترین و ماناترین شخصیتهای یک ملت مطرح بوده و مورد احترام و اعتماد ملتها بودهاند.
این عضو هیئت علمی دانشگاه خلیج فارس با بیان اینکه در کشور ما و در ادوار مختلف تاریخ اسطورههایی داشتهایم که خود را وقف خدمت به مردم کرده و نامشان جاودانه باقی مانده است، گفت: در دوران معاصر، به خصوص پس از انقلاب اسلامی و به ویژه در جنگ تحمیلی نیز دلاورمردانی بودهاند که با خلق حماسههایی شگرف، در دل مردم جای گرفته و برای همیشه جاودانه شدهاند.
شیرزادی ادامه داد: بدون شک، از شاخص ترین و تأثیرگذارترین این مردان بی بدیل در این مسیر مقدس، سپهبد حاج قاسم سلیمانی است که دین زیادی برگردن مردم ایران، منطقه و جهان دارد.
مردی که توانست با کیاست و زیرکی بالا و هوش سرشار خود، معادلات آمریکا و ایادی او را در منطقه را برهم بزند و زمینه اضمحلال آنها و فروپاشی گروههای افراطی را فراهم کند.
او، دلیل محبوبیت سردار سلیمانی در بین آحاد جامعه را حسن خلق، ساده زیستی و بی آلایشی، زهد و تقوی، توکل و فروتنی، مردمداری، تدین، میهن دوستی، انسان محوری و عدالت خواهی دانست و اضافه کرد: شجاعت بی بدیل و روحیه ایثار و فداکاری و شهادت طلبی سردار سلیمانی، از وی انسان دلیری ساخته بود که برای تعالی آرمانهای انسانی، هیچ ظلمی را برنمی تافت.
او برای تحقق این خواسته باطنی خود، هر لحظه آماده شهادت بود.
این استاد دانشگاه اضافه کرد: سردار سلیمانی فقط یک نظامی کارکشته و متبحر نبود، بلکه یک نیروی توانمند فرهنگی نیز بود که همواره امور فرهنگی در اولویتهای کاری او قرار داشت و بارها در صحبتها و دیدارهایش با قشر جوان، به این مهم اشاره و نقش پدرانهای را برای آنان ایفا میکرد تا جایی که میگفت این جوانها با تیپ و قیافه و عقاید مختلف و حتی با نارساییها و برخی ضعفها، فرزندان خود ما هستند.
همان دختر کمحجاب دختر من است.
دختر ما و شماست و فقط رابطه حزباللهی با حزباللهی معنا ندارد.
رابطه حزباللهی با کسی که دینش ضعیفتر است، موضوعیت بیشتری دارد؛ چرا که جامعه ما خانواده ماست.
اینها همه مردم ما هستند.
اینها بچههای ما هستند و نباید آنها را رها کنیم و این راز ماندگاری این انسان وارسته بود.
شیرزادی بیان کرد: مهمترین عنصری که باعث شد حاج قاسم سلیمانی در دلها جای گیرد، این بود که از جنس مردم بود و برای مردم دل میسوزاند و هیچگاه به فکر قدرت نبود و همین ویژگیهای منحصر به فرد، از او الگویی بزرگ و مورد قبول همه مردم ساخته بود و در تشییع جنازه باشکوه او در چند شهر کشور دیدیم که از همه اقشار و گروهها و طیفهای مختلف سنی از جمله نوجوان، جوان و پیر تا زن و مرد از همه گروههای فکری و اجتماعی حضور داشتند.
او با اشاره به ابعاد مختلف شخصیتی سپهبد سلیمانی افزود: شهید سلیمانی علاوه بر اینکه نیروی زبده نظامی در طراز جهانی بود و نقش هماهنگ کننده، مشورتی و تأثیرگذار در عرصههای مختلف از جمله محور مقاومت داشت، یک سیاستمدار چابک و یک سفیر فرهنگی توانمند بود که حتی در دل میدان نبرد نیز کار فرهنگی را در جای خودش انجام میداد، به نحوی که رزمندگان از آموزههای عملی او الگو برداری میکردند و وی را پدر معنوی خود می دانستند و بر همین اساس، روز به روز بر هوادارانش افزوده میشد.
این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: در حوزه سیاسی نیز همچون یک سیاستمدار کهنه کار، قواعد بازی را به خوبی بلد بود و از شگردهای مختلف برای متقاعد کردن طرف مقابل بهره میجست.
شیرزادی بابیان این مطلب که مردم مبنای اصلی امنیت پایدار هستند و از تجزیه سرزمینی صعبتر و ترسناکتر، جدایی دلهای مردم یک کشور از یکدیگر است، گفت: شهادت سردار سلیمانی دلهای مردم را به هم نزدیک کرده است.
مردم با عقاید و سلایق مختلف، به حرمت ارزشهای بنیادین مشترک، از اختلافها چشم پوشیدند و شهادت سپهبد سلیمانی، کانونی برای اتحاد دوباره ی مردم و مسئولین شد و باعث افزایش همبستگی سرمایههای اجتماعی و کاهش شکافهای ایجادشده بین نظام و مردم شد و به برکت خون این شهید بزرگوار، هم اکنون انسجام گسترده گای در صفوف مختلف و لایههای گوناگون اجتماعی و حکومتی شکل گرفته و نظام میتواند از این وفاق ملی که حول محور از جان گذشتگی سردار شهید سلیمانی ایجاد شده، برای ترمیم شکافها و نارضایتیهای اجتماعی استفاده کند.
او در این ارتباط تاکید کرد: باید از این وحدت ایجاد شده که به برکت شهادت این شهید والامقام به دست آمده و از بزرگترین سرمایههای اجتماعی کشور محسوب میشود، به نحو احسن استفاده کنیم و این مسئولیت سنگین، بیش از همه متوجه مسئولین، نخبگان، اندیشمندان و رسانههای جمعی است که زمینه را برای وحدت هرچه بیشتر در بدنه حاکمیتی و به ویژه افزایش امید در بین آحاد مختلف جامعه فراهم کنند و برای شکوفایی و سربلندی کشور در عرصههای پیش رو گام بردارند.
انتهای پیام