خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جزئیات حادثه واژگونی اتوبوس در محور فیروزکوه/ برخی نرخ دلار را ۲۰ هزار تومان پیش بینی می‌کردند

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | پنجشنبه، 19 دی 1398 - 22:16
رد شایعه اصابت موشک به هواپیمای اوکراینی، یارانه دی ماه امشب واریز می‌شود وثبات قیمت مرغ از اخبار اقتصادی امروز است.
اتوبوس،مرغ،دي،تومان،بازار،ماه،نرخ،اقتصادي،سيلابي،آبگرفتگي،تر ...

مهمترین عناوین اقتصادی ۱۹ دی ماه ۹۸؛
به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مهمترین اخبار اقتصادی امروز پنجشنبه ۱۹ دی ماه به شرح ذیل است:
برخورد شدید با شرکت و اتوبوس‌هایی که معاینه فنی ندارد / اتوبوس مجهز به دستگاه سپهتن بوده است
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: در کمیسیون‌های مربوطه این حادثه واژگونی اتوبوس بررسی می‌شود و اگر معاینه فنی نداشته باشد با مدیران این شرکت برخورد شدید خواهد شد.
رد کامل شایعه اصابت موشک به هواپیمای اوکراینی/ رسانه های خارجی با ادعای دروغین به دنبال اهداف سیاسی خود هستند
رضایی فرگفت: بحث اصابت موشک به هواپیمایی اوکراینی، از طرف تیم بازرسی اوکراین و ایران به صورت کامل رد شده است.
اتوبوس و راننده تمامی استاندارد‌های لازم را داشته است / بریده شدن ترمز اتوبوس را واژگون کرده است
عامری گفت: اتوبوس و راننده تمامی استاندارد‌های لازم را داشته، اما به دلیل بریده شدن ترمز تصادف کرده است.
برخی نرخ دلار را ۲۰ هزار تومان پیش بینی می‌کردند/ بازار متشکل ارزی غیررسمی آغاز به کار کرده است
همتی گفت: برخی صحبت ارز ۲۰ هزار تومان می‌کردند، ولی من عرض کردم مجموعه بانک مرکزی بازار را مدیریت می‌کنند و کردند.
ثبات قیمت مرغ در بازار ادامه دار شد/نرخ هر کیلو مرغ ۱۲ هزار و ۲۰۰ تومان
حجت با اشاره به استمرار ثبات نرخ مرغ در بازار گفت: امروز نرخ هر کیلو مرغ گرم ۱۲ هزار و ۲۰۰ تومان است.
یارانه دی ماه امشب واریز می‌شود
طبق اعلام سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها، یارانه نقدی ۴۵۵۰۰ تومانی دی ماه ساعت ۲۴ امروز پنج‌شنبه واریز می‌شود.
هشدار آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن رودخانه ها در برخی استان ها/ آسمان پایتخت بارانی است
رفیعی گفت: با توجه به شدت بارش طی روز جمعه در برخی استان ها احتمال آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن رودخانه ها وجود دارد.
۸۰ هزار تن برنج در گمرک رسوب شده است
کشاورز گفت: با توجه به اختصاص نیافتن ارز از سوی بانک مرکزی ۸۰ هزار تن برنج در گمرک‌های کشور مانده است.
انتهای پیام/