پیروزی روی خوش به نامی نو کرد
تیمهای مدعی گروه بهمن، نامی نو و بانوان شهر گرگان در هفته نهم لیگ برتر بسکتبال بانوان حریفان خود را شکست دادند.

ایسنا/اصفهان تیمهای مدعی گروه بهمن، نامی نو و بانوان شهر گرگان در هفته نهم لیگ برتر بسکتبال بانوان حریفان خود را شکست دادند.
هفته نهم لیگ برتر بسکتبال بانوان امروز با برگزاری ۶ دیدار در دو گروه الف و ب پیگیری شد که تیمهای مدعی گروهبهمن، بانوان شهر گرگان و نامی نو موفق به شکست حریفانشان شدند.
در اصفهان و در ورزشگاه آرارات تیم نامی نو پس از دو هفته ناکامی میزبان شکلی تهران بود، شاگردان جعفری برای جبران نتایج دو هفته گذشته خود بازی را طوفانی و کم اشتباه آغاز کردند، این کوارتر با نتیجه ۲۱ بر۹ به سود میزبان زردپوش به پایان رسید.
کوارتر دوم این دیدار با افت وخیزهای زیادی همراه بود و فرصت را به میزبان داد تا کمی فاصله خود را کم کند اما در نهایت این تیم نامی نو بود که با نتیجه ۳۴ بر۲۹ پیروز کوارتر دوم شد.
در کوارتر سوم و چهارم میزبان بر سرعت خود افزود تا بتواند با استفاده از این سیستم امتیازات بیشتری به نام خود کند، بالا رفتن سرعت تمرکز بازیکنان شکلی را از بین برد و نتوانستند در پرتاب های موفق باشند تا نامی نو در پایان این دیدار با نتیجه ۷۸بر۵۵ پیروز میدان شود.
نتایج کامل به شرح زیر است:
نتایج گروه الف:
نامی نو اصفهان ۷۸ – ۵۵ شکلی تهران
بانوان شهر گرگان ۸۳ - ۴۸ ستاد شرکت ملی گاز تهران
پاز تهران ۸۶– ۷۹ آسمان سترگ سپهرداد تهران
نتایج گروه ب:
آویژه صنعت پارسا مشهد ۶۳ - ۸۱ پالایش نفت آبادان
خانه بسکتبال هرمزگان ۴۷ - ۹۱ گروه بهمن تهران
خانه بسکتبال فارس ۷۴ - ۵۸ خانه بسکتبال کردستان
انتهای پیام