خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز تشخیص هویت اتباع خارجی حادثه هواپیمای اوکراینی

فارس | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 19 دی 1398 - 18:46
رئیس مرکز تشخیص هویت پلیس آگاهی ناجا از آغاز فرایند شناسایی اجساد اتباع خارجی جان باخته در حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی خبر داد.
هويت،پليس،ناجا،آگاهي،تشخيص،مركز

به گزارش گروه انتظامی خبرگزاری فارس کیوان جدید فرد در تشریح این خبر اظهار داشت: گروه های تشخیص هویت پلیس آگاهی (دی وی آی) بلافاصله پس از سقوط هواپیمای اوکراینی به محل حادثه اعزام و با همکاری مرجع قضائی نسبت به جمع آوری اجساد و آثار به جای مانده از صحنه حادثه اقدام کردند.
وی با اشاره به تشکیل کارگروهی متشکل از نمایندگان دادستانی و پزشکی قانونی در این رابطه افزود: مقرر شده است تعیین هویت اجساد اتباع خارجی جان باخته توسط مرکز تشخیص هویت پلیس آگاهی ناجا و شناسایی اتباع کشورمان توسط مرکز پزشکی قانونی صورت پذیرد.
رئیس مرکز تشخیص هویت پلیس آگاهی ناجا همچنین گفت: هماهنگی لازم به منظور دریافت سریع نمونه پروفایل ژنتیکی از بستگان درجه یک جان باختگان از طریق پلیس بین الملل ناجا صورت گرفته است و به محض دریافت نمونه ها، اقدامات تخصصی و علمی لازم انجام خواهد شد.
انتهای پیام/