خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز رزمایش مشترک دریایی روسیه با حضور پوتین

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 19 دی 1398 - 18:23
رزمایش مشترک ناوگان شمالی و دریای سیاه نیرو‌های نظامی و دریایی روسیه رئیس جمهور این کشور در منطقه وسیعی از دریای سیاه آغاز شد.
رزمايش،آغاز،ناو،تداركاتي

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، رزمایش مشترک ناوگان شمالی و دریای سیاه نیرو‌های نظامی و دریایی روسیه، با حضور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور در منطقه وسیعی از دریای سیاه آغاز شد.
در این رزمایش از ناو موشک انداز موسوم به «مارشال اوستینوف»، موشک‌های بالدار و موشک‌های فرا صوت و بالستیک «کینژال» شلیک شد.
این رزمایش دریایی با رژه ناو‌های جنگی و تدارکاتی آغاز شد و در ادامه، بیش از ۵۰ ناو و ناوچه، کشتی‌های جدید تدارکاتی، زیردریایی‌های بزرگ و کوچک و بیش از ۴۰ فروند انواع بالگرد‌های تهاجمی، جنگنده و هواپیما‌های شناسایی و رزمی، مرحله نخست رزمایش را آغاز کردند.
انتهای پیام/