جذب ۹ میلیارد تومان اعتبار توسط دفاتر تسهیلگری لرستان
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری لرستان گفت: ۹ میلیارد تومان اعتبار توسط دفاتر تسهیلگری استان و با ارتباط با دستگاههای اجرایی استان جذب شد.

ایسنا/لرستان معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری لرستان گفت: ۹ میلیارد تومان اعتبار توسط دفاتر تسهیلگری استان و با ارتباط با دستگاههای اجرایی استان جذب شد.
قاسم ولیزاده امروز در کارگاه آموزشی دفاتر تسهیلگری و توسعه محلی استان، ضمن تسلیت شهادت سپهبد قاسم سلیمانی و درگذشت جمعی از هموطنان طی روزهای گذشته، با اشاره به فلسفه وجودی دفاتر تسهیلگری، اظهار کرد: این طرح در ابتدا مربوط به کلانشهرها بود و ما توانستیم با رایزنیهای انجام شده جز ۱۰ استان مجری آن باشیم.
وی با اشاره به اجرای این طرح توسط فرمانداری خرمآباد، ادامه داد: در گام اول ۱۰ منطقه را برای اجرای برنامه معرفی کردیم.
معاون استانداری لرستان تصریح کرد: اطلاعاتی که ما در اختیار داشتیم نگاه به شرکتهای مشاوره و فنی ـ مهندسی بود و چیزی بهعنوان دفاتر تسهیلگری در استان ثبت نشده بود.
وی با اشاره به اینکه ما در نظر داشتیم در این طرح از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد استفاده کنیم، اضافه کرد: نگاه اولیه در بحث شرکتهای فنی، تخصصی و مشاورهای بود و با همه مسائل و مشکلاتی که ما در انتخاب مجریان داشتیم گامهای اول نسبتاً خوب برداشته شد.
ولیزاده ادامه داد: در گام اول ۱۶ مؤسسه واجد شرایط اولیه شناسایی و معرفی شد که سازمانهای مردم نهاد بتوانند از این ظرفیت استفاده کنند.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری لرستان با اشاره به اینکه در این دوره نگاه ما بیشتر آموزشی بود، عنوان کرد: بعد از طی این دوره حداقل ۵۰ نیروی تخصصی تسهیلگر آموزش دیده که هم تجربه کاری دارند و هم آموزش دیده باشند برای طرحهای بعدی داریم.
وی تأکید کرد: امروز دفاتر تسهیلگری با ایجاد ارتباط با سازمانهای خدمات دهنده و براساس نوع خدمات و سازمان مردم نهاد بودنشان بهدنبال خدمترسانی به مردم هستند.
این معاون استانداری لرستان با اشاره به جذب ۹ میلیارد تومان اعتبار در بخش تملک داراییها تحتعنوان این طرح توسط دفاتر تسهیلگری، اظهار کرد: ۵۵ واحد آموزشی در حاشیه شهر خرمآباد داریم که توسط این دفاتر شناسایی شدند که جا دارد از مدیران، مدیران عامل و هیئت مدیره سازمانهای مردم نهاد و شرکتها تشکر کنیم.
وی با اشاره به اینکه مدارس حاشیهای در توزیع امکانات دستگاهها همیشه در محرومیت بودند، عنوان کرد: چون اطلاعات ما درست و به موقع بود توانستیم در مهر ۹۸ فقط برای آموزش و پرورش دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان تجهیزات آموزشی تهیه و بین مدارس شناسایی شده توزیع کنیم.
ولیزاده ادامه داد: تقریباً همین مبلغ را نیز در سازمان بهزیستی برای بهسازی سرای محله هزینه کردیم، ۴۰۰ میلیون به ورزش و جوانان و مبلغی را به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اختصاص دادیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری لرستان با اشاره به اینکه توزیع در بستر سازمانهایی بوده که بیشتر فعالیتشان ارتقاء وضعیت فرهنگی و اجتماعی جامعه است، تصریح کرد: در جریان سیل ۱۵۷ مدرسه آسیب دیده را در کل استان به ویژه پلدختر و چگنی از محل اعتبارات وزارت کشور تعمیر کردیم که مهرماه بهرهبرداری شدند.
وی افزود: برای تعمیر سالنها و کلاسها اعتبار یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومانی اختصاص داده شد.
ولیزاده با بیان اینکه بخشی از پروژه دلفان توسط جهاد دانشگاهی انجام شد، عنوان کرد: یک سال قبل نیز برای تجهیزات ورزشی مدارس دلفان کارهایی انجام شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری لرستان افزود: با تخصیص اعتبار مادران باردار تحت پوشش و مراقبت بهداشتی، پزشکی و تغذیه ای قرار گرفتند که کمکی به سالمسازی جمعیت بوده است.
وی با اشاره به اینکه سال جاری همانند سال گذشته کار بهتر، با کیفیت و اعتبارات بیشتری انجام شود، عنوان کرد: اقداماتی که در استان انجام میشود نسبت به برنامه و پروژه اقدامات چشمگیری است هم در حوزه ثبت مؤسسات مردم نهاد و هم در حوزه کارشناسان استانداری و ستاد کار ما مشکلی نداشت.
انتهای پیام