سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۷۴ هزار دانش‌آموز کرمانشاهی در طرح حفظ جزء ۳۰ شرکت می‌کنند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 24 دی 1397 - 11:35
کرمانشاه_مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه از ثبت نام ۷۴ هزار و ۹۳۷ نفر دانش آموز در طرح حفظ جزء ۳۰ خبر داد.
آموزان،آزمون،جزء،دانش،حفظ

به گزارش خبرنگار مهر، مجید یزدان پناه پیش از ظهر امروز در نشست خبری با منظور ثبت نام آزمون حفظ مفاهیم قرآن کریم، ترویج آموزه‌های قرآنی را از اولویت‌های اصلی نظام تعلیم و تربیت دانست و اظهار داشت: نهضت حفظ جزء ۳۰ درهمه مدارس و پایه های تحصیلی در حال انجام است.
وی با بیان اینکه به این منظور با نصب پوسترهای لازم در سطح مدارس تبلیغات لازم به عمل آمده است، افزود: همه دانش آموزان در مقاطع تحصیلی می توانند در این آزمون شرکت کنند اما دانش آموزان مقطع ابتدایی به صورت ویژه دیده شده اند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه از ثبت نام ۷۴ هزار و ۹۳۷ نفر دانش آموز در طرح حفظ جزء ۳۰ خبر داد و گفت: این تعداد شرکت کننده آمار خوبی در سطح کشور است.
وی بیان داشت: فرآیند آزمون در اسفند ماه برگزار می شود ولی به صورت رسمی هنوز زمان حفظ جزء برای دانش آموزان ۳۰ اعلام نشده است.