خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهادت سپهبد سلیمانی باعث ایجاد تحول در جامعه شد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 19 دی 1398 - 15:37
زنجان-دبیرکل جبهه پایداری انقلاب اسلامی گفت: شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی باعث ایجاد تحول در جامعه شد.
شهيد،سليماني،انسان،آقاتهراني،سپهبد،شهدا،زنجان،شهادت،نبوده،ال ...

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی ظهر پنج شنبه در اجتماع دانشگاهیان استان زنجان که به مناسبت سالروز شهادت حضرت زهرا (س) وگرامیداشت یاد و خاطره شهید سپهبد سلیمانی که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان برگزار شد، شهادت سردار سلیمانی را باعث ایجاد تحول در جامعه دانست و افزود: همان‌طور که دیدیم، کسانی که شعار «نه غزه، نه لبنان» نیز سر می‌دادند، زیر تابوت فرمانده مقاومت را گرفته بودند.
وی با بیان اینکه ما با غربی‌ها تفاوت‌های زیادی داریم و اغلب این تفاوت‌ها در انسان‌شناسی الهی، جهان‌بینی، هستی‌شناسی و … است، تصریح کرد: انسان توسط خداوندی که محدود نبوده و بی‌نهاست است، خلق شده و این خود به این معنی است که انسان نیز محدود به جهان مادی نبوده و با رخت بستن از این دنیا، حیات انسان پایان نمی‌پذیرد.
آقا تهرانی با تاکید بر اینکه یکی از ویژگی‌های بارز شهید سپهبد سلیمانی، حق‌مداری این شهید بزرگوار بود، ادامه داد: این ویژگی باید در جامعه امروز نیز ساری و جاری بوده و همواره تلاش کنیم به گونه‌ای رفتار کنیم که همدیگر را بهحق‌مداری سفارش کنیم و بی‌تردید یکی از رموز تحقق این نوع رفتار و منش، استوار بودن در مسیر حق و منحرف نشدن از آن است.
دبیرکل جبهه پایداری انقلاب اسلامی با بیان اینکه راه شهید سلیمانی‌ها راه خدا بوده و این راه هیچ‌گاه از حرکت بازنخواهد ایستاد، اظهار کرد: شهدا جزو مقربان الهی بوده و همواره در نزد خدا روزی گرفته و از حالتی که دارند، شاد و مسرور هستند، بنابراین یکی از بارزترین وجه تمایز شهدا این است که حیاتی دارند که طبق آیه قرآن، از خداوند روزی می‌گیرند.
آقاتهرانی یکی از مواردی که امروز باید بیش از گذشته به آن پرداخت، موضوع اصلاح اعتقادات دانست و خاطرنشان کرد: باید رفتارمان با مردمی که اهل دین بوده و از رأی آنان اعتبار و آبرو گرفته‌ایم، درست عمل کنیم.