خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف چندین مورد کشتار غیرمجاز دام در ماسال

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 19 دی 1398 - 14:19
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان ماسال گفت:  در مسیرهای مناطق ییلاقی بازدیدهای کارشناسان شبکه دامپزشکی این شهرستان موفق به کشف و ضبط کشتار غیرمجاز دام شدند.
دامپزشكي،شهرستان،ماسال،كشتار،دام،كارشناسان،شبكه،ذبح

ایسنا/گیلان سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان ماسال گفت: در مسیرهای مناطق ییلاقی بازدیدهای کارشناسان شبکه دامپزشکی این شهرستان موفق به کشف و ضبط کشتار غیرمجاز دام شدند.
اردلان زکیایی امروز در جلسه دامپزشکی ماسال از کشف و ضبط چهار مورد کشتار غیر مجاز دام در شهرستان ماسال خبر داد و گفت: این کشفیات در نتیجه بازدیدهای کارشناسان شبکه دامپزشکی در سطح شهرستان و در مسیر های ییلاقی بدست آمده است.
وی افزود: متخلفین جهت تشکیل پرونده به مراجع قضایی ارجاع و به پرداخت ۵۹ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شدند.
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان ماسال تصریح کرد: با توجه به خطر ابتلا به بیماری‌هایی همچون تب خونریزی دهنده کریمه-کنگو که می‌تواند از طریق تماس با لاشه دام که در مجرای قانونی کشتار نشده در انسان ایجاد بیماری کند، به شهروندان و مسافران توصیه کرد به هنگام خرید گوشت دقت لازم را داشته باشند.
زکیایی ادامه داد: اگر دامی مبتلا به این ویروس باشد در صورت کشتار ویروس آن از طریق زخم، خراش و یا تماس با مخاط بدن قادر به نفوذ به بدن انسان است و فرد را بیمار می‌کند.
وی خاطرنشان کرد: به همین علت کارشناسان دامپزشکی به مصرف کنندگان و دامداران هشدار می‌دهند، دام را خارج از کشتارگاه ذبح نکنند و از ذبح دام‌های تب دار خودداری کنند.
وی با تاکید بر مزیت‌های مصرف فرآورده‌های خام دامی تحت نظارت دامپزشکی تصریح کرد: در کشتارگاه‌ نظارت‌های بهداشتی از طریق کارشناسان بر روند ذبح اعمال می‌شود و لاشه‌ از نظر وضع سلامت و علائم بیماری‌ مورد بررسی قرار می‌گیرد.
انتهای پیام