خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله هکرهای هندی به سایت وزارت خارجه پاکستان

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 28 بهمن 1397 - 10:00
در پی حمله هکرهای هندی به سایت وزارت خارجه پاکستان دسترسی به این سایت در برخی کشورهای جهان غیرممکن شد.
حمله،سايت،پاكستان،خارجه،وزارت،هندي،هكرهاي،2017

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم به نقل از داون نیوز، «محمد فیصل» سخنگوی وزارت خارجه پاکستان از حمله هکرهای هندی به سایت وزارت خارجه خبر داد.
وی تصریح کرد: این حمله باعث از دست رفتن دسترسی به سایت وزارت خارجه پاکستان در برخی کشورها از جمله انگلیس، استرالیا و عربستان شده است.
محمد فیصل اضافه کرد: هکرها در حمله خود توضیحات مربوط به «عمران خان» نخست وزیر پاکستان را حذف کرده‌اند.
سخنگوی وزارت خارجه پاکستان گفت: در حال حاضر تیم فناوری اطلاعات وزارت خارجه پاکستان در تلاش است تا این حمله سایبری را پاسخ داده و سایت را به حالت عادی خود بازگرداند.
وی تاکید کرد: به زودی مشکل موجود رفع شده و دسترسی به سایت وزارت خارجه به آسانی گذشته امکان پذیر خواهد بود.
حمله هکرها به سایت وزارت خارجه پاکستان در حالی انجام می شود که طی روزهای اخیر تنش میان اسلام آباد و دهلی نو بر سر حمله تروریست پلواما که منجر به کشته شدن 44 نظامی هندی شد به شدت افزایش یافته است.
دولت هند، پاکستان را مقصر این حمله دانسته و اسلام آباد دست داشتن در این حمله تروریستی را رد کرده است.
پیش از این در سال 2017 هکرهای هندی به سایت حزب مردم پاکستان حمله کرده و مدتی این سایت را از دسترس خارج کرده بودند.
در یکی دیگر از اتفاقات ثبت شده در سال 2017 هکرهای هندی به سایت پلیس شهر کراچی حمله کرده و آن را از دسترس خارج کردند.
انتهای پیام/.