خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سدهای خاکی شهرستان چگنی اصلاح و بازسازی شد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 19 دی 1398 - 12:39
خرم‌آباد- مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان از اصلاح و بازسازی سدهای خاکی شهرستان چگنی که در جریان سیلاب خسارت دیده بودند خبر داد.
خاكي،عمليات،مكعب،سرريز،بازسازي،پروژه

به گزارش خبرنگار مهر، شیرزاد نجفی در گفت و گو با رسانه‌ها، اظهار داشت: سدهای خاکی شهرستان چگنی از جمله بندها و سرریزهای سد خاکی حوزه آبخیز «میشاخور» و همچنین سرریز بند خاکی «دوگر» ویسیان که در اثر سیلاب گذشته تخریب شده بود اصلاح و بازسازی شد.
وی با اشاره به اینکه مرمت و بازسازی بندها و سرریز بندهای خاکی حوزه آبخیز «میشاخور» یک میلیارد تومان هزینه داشته است، گفت: در این پروژه شش هزار متر مکعب عملیات خاکی و دو هزار و ۳۰۰ متر مکعب عملیات سنگی ملاتی انجام شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان، هزینه مرمت و بازسازی سرریز بند خاکی «دوگر» ویسیان را نیز ۴۵۰ میلیون تومان اعلام کرد و افزود: در این پروژه ۸۶۰ متر مکعب عملیات گابیونی و هزار و ۳۰۰ متر مکعب عملیات سنگی ملاتی صورت گرفته است.
نجفی با بیان اینکه عملیات آبخیزداری در این مناطق با اهداف حفظ آب، خاک، پوشش گیاهی، کنترل سیلاب، کنترل روان آب‌های حاصل از بارندگی، کنترل رسوب گذاری و… اجرا می‌شوند، گفت: اعتبار مورد نیاز برای اجرای این پروژه از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی تأمین شده است.