سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ۱۳ درصدی تولید گوشت مرغ در هرمزگان

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 19 دی 1398 - 11:00
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: از ابتدای سال تا کنون تولید گوشت مرغ در هرمزگان ۱۳ درصد افزایش یافته است.
هرمزگان،گوشت،مرغ،فعال،توليد

ایسنا/هرمزگان معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: از ابتدای سال تا کنون تولید گوشت مرغ در هرمزگان ۱۳ درصد افزایش یافته است.
طهماسب غلام پور صبح امروز(۱۹ دی ماه) در جمع خبرنگاران در این خصوص افزود: در این مدت بیش از ۱۳ میلیون قطعه در مرغداری‌های استان جوجه ریزی و بیش از ۲۶ هزار تن گوشت مرغ تولید شد.
وی مهمترین دلایل افزایش جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ در استان را فعالیت مجدد واحدهای تعطیل و غیر فعال، تامین نهاده‌های طیور، تعادل در عرضه و تقاضا و نیاز بازار به گوشت مرغ عنوان کرد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان افزود: امسال نیز ۴ میلیارد تومان سرمایه درگردش برای واحدهای غیر فعال و نیمه فعال مرغداری استان اختصاص یافت.
غلام پور اظهار کرد: متقاضیان برای دریافت نهاده‌های دامی و تسهیلات می‌توانند به سامانه سما صط مراجعه کنند
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان افزود:تا پایان سال نیز با ۱۷ میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداری‌های استان تولید گوشت مرغ به ۳۵ هزار تن می‌رسد.
وی در پایان با اشاره به اینکه از ابتدای سال تا کنون نیز ۲۵ واحد مرغداری غیر فعال به چرخه تولید بازگشت، اضافه کرد: هرمزگان بیش از ۲۵۰ واحد مرغداری فعال دارد.
انتهای پیام