ظریف دفتر یادبود شهدای اقدام تروریستی اخیر آمریکا را امضا کرد
وزیر امور خارجه ایران با حضور در محل سفارت عراق در تهران دفتر یادبود شهدای اقدام تروریستی اخیر آمریکا در عراق را امضا کرد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس،محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان بعدازظهر امروز (چهارشنبه) با حضور در سفارت عراق در تهران دفتر یادبود شهدای ترور اخیر آمریکا به ویژه شهید ابومهدی المهندس معاون الحشد العشبی را امضا کرد و یاد آنها را گرامی داشت.
ظریف امتزاج خون پاک شهدای ایرانی و عراقی را نماد وحدت دو کشور و موجب انسجام بیش از پیش دو ملت خواند.
به گزارش فارس، سید عباس موسوی سخنگوی دستگاه دیپلماسی، علیرضا عنایتی دستیار وزیر و مدیرکل خلیج فارس و مهدی هنردوست مدیرکل تشریفات وزارت خارجه به همراه ظریف در محل سفارت عراق در تهران حضور یافتند.
ظریف همچنین در گفتگو با خبرنگاران به مردم بزرگ عراق این مصیبت را تسلیت گفت و عنوان کرد: خون شهدای ما که قبلا به دست داعش ریخته شده و با هم ممزوج شده بود، امروز به دست شقیترین آحاد عالم توسط آمریکاییهای حامی داعش ریخته شد و برادری و همبستگی ملت ایران و عراق را برای همیشه تضمین کرد.
وزیر خارجه بیان کرد: حضور گسترده مردم عراق و ایران در تشییع جنازه این شهدای بزرگوار یک بار دیگر به دنیا نشان داد که خون این شهدا برکاتی برای ملتهای منطقه دارد و خطراتی برای استعمارگران دارد که کمتر از حضور آنها نیست.
وی گفت: خداوند این شهیدان عزیز شهید ابومهدی المهندس و همراهان ایشان و شهید ما برادر عزیزم حاج قاسم سلیمانی را در اعلا علیین و در جوار ائمه معصومین و پیامبر اکرم منعم بفرماید و به ما توفیق دهد که این راه را دنبال کنیم.(بیشتر بخوانید)
انتهای پیام/