سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال غرامت سیل به کشاورزان

ایسنا | اقتصادی | چهارشنبه، 18 دی 1398 - 14:49
مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: تا تاریخ ۱۵ دی ماه سال جاری، ۱۵ هزار و ۱۳۷ میلیارد ریال غرامت سیل در قالب کمک بلاعوض و تسهیلات به خسارت دیدگان بخش کشاورزی استان‌های سیل‌زده پرداخت شده است.
كشاورزي،خسارت،سيل،ريال،ديدگان،جهاد

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: تا تاریخ ۱۵ دی ماه سال جاری، ۱۵ هزار و ۱۳۷ میلیارد ریال غرامت سیل در قالب کمک بلاعوض و تسهیلات به خسارت دیدگان بخش کشاورزی استان‌های سیل‌زده پرداخت شده است.
به گزارش ایسنا به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، سید محمد موسوی درباره اجرای مصوبات دولت جهت پرداخت کمک بلاعوض به خسارت دیدگان از سیل در بخش کشاورزی، اظهار کرد: براساس گزارش های دریافتی از سازمان های جهاد کشاورزی استان های خسارت دیده از سیل تا تاریخ نهم دی ماه امسال، از تعداد ۲۴۴ هزار و ۸۰۲ پرونده به مبلغ ۱۵ هزار و ۱۷۵ میلیارد ریال در کمیته های تخصصی شهرستان های استان های خسارت دیده از سیل پس از بازدید میدانی، بررسی و تایید شد و تعداد ۲۱۸ هزار و ۸۴۵ پرونده به مبلغ ۱۱ هزار و ۹۲ میلیارد ریال پس از بررسی، مورد تصویب کارگروه استانی قرار گرفته است.
وی افزود: از این میزان، مبلغ ۹۴۱۳ میلیارد ریال برای ۲۰۲ هزار و ۵۲ پرونده به حساب خسارت دیدگان واریز شده است.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی درباره پرداخت تسهیلات قرض الحسنه بانکی به خسارت دیدگان از سیل در بخش کشاورزی، عنوان کرد: تاکنون، تعداد ۱۵۵ هزار و ۹۸ پرونده به مبلغ ۱۲ هزار و ۷۹۸ میلیارد ریال از طریق سازمان جهاد کشاورزی استان های خسارت دیده از سیل به بانک های عامل معرفی و تعداد ۶۲ هزار و ۳۶۲ پرونده به مبلغ ۵۷۲۴ میلیارد ریال به خسارت دیدگان پرداخت شده است.
انتهای پیام