خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دلایل سقوط هواپیمای اوکراینی توسط ایران رسیدگی می‌شود

تسنیم | اقتصادی | چهارشنبه، 18 دی 1398 - 12:30
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه دلایل سقوط هواپیمای اوکراینی مشخص نیست، گفت: خلبان قبل از وقوع سانحه هیچ تماسی با برج مراقبت نداشته است.
سياه،جعبه،سوال،پاسخ،تسنيم،پروازهاي،سانحه،تجزيه

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، علی عابدزاده در حاشیه مراسم گرامیداشت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، در پاسخ به سوال تسنیم اظهار کرد: رسیدگی به سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی بر اساس قوانین ایکائو، توسط ایران انجام می‌شود و اوکراینی‌ها نیز می‌توانند در این بررسی حضور داشته باشند.
وی با بیان اینکه علت وقوع سانحه هنوز مشخص نیست افزود: جعبه‌های سیاه هواپیما پیدا شده که آنها را تجزیه تحلیل کرده و دلایل را اعلام خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه هواپیمای مسافربری بوئینک 737 اوکراینی 167 مسافر و 9 خدمه پروازی داشت گفت: از این تعداد حدود 140 نفر ایرانی بودند.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه از تاخیر پرواز صبح تهران - کیف اطلاعی نداریم یادآور شد: خلبان قبل از سانحه هیچ تماسی با برج مراقبت نداشته است.
عابدزاده در پاسخ به سوال دیگر تسنیم مبنی بر تاثیر اطلاعیه هوانوردی آمریکا (نوتام) بر پروازهای منطقه اظهار کرد: در این رابطه باید تاکید کنیم که پروازهای ما تغییری نکرده است و هیچ کاهشی در پروازهای عبوری از آسمان ایران شاهد نبوده ایم و فقط مسیرهای پروازی جابجا شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین گفت: تا زمانی بررسی تجزیه تحلیل جعبه سیاه امکان اظهارنظر درخصوص دلایل سقوط این هواپیما و احتمال تروریستی بودن آن وجود ندارد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا خواندن جعبه سیاه در ایران صورت می‌گیرد گفت: برای پاسخ به این سوال باید ببینیم که نرم‌افزار و سخت‌افزار مورد نیاز برای تجزیه و تحلیل جعبه سیاه چیست پس از آن مشخص می‌شود که این جعبه سیاه در کجا بررسی خواهد شد.
انتهای پیام/