خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خروج آمریکا از منطقه با اقدام نظامی نخواهد بود

مهر | سیاسی | چهارشنبه، 18 دی 1398 - 11:58
وزیر امور خارجه با بیان اینکه خروج آمریکا از منطقه با اقدام نظامی نخواهد بود، گفت: اقدام نظامی به آمریکا، همین بود که دیشب انجام شد.
آمريكا،نظامي،اقدام،خارجه،پاسخ،امور،وزير،سليماني،ظريف

به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به حمله موشکی سپاه پاسداران به پایگاه «عین‌الاسد» آمریکا اظهار کرد: به برادران عزیزم در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تبریک عرض می‌کنم و آنها همان طور که در شأن نظام جمهوری اسلامی ایران است، عمل کردند.
وی ادامه داد: موشک باران پایگاه کشور متجاوز در منطقه به عنوان اقدام نظامی، علیه اقدام تروریستی آمریکا در به شهادت رساندن سردار شهید سلیمانی و همراهان ایشان بود.
وزیر امور خارجه تاکید کرد: پاسخ جمهوری اسلامی همانطور که گفته بودیم، پاسخ مشخص و متناسب خواهد بود.
البته هیچ چیز متناسب با شهادت سردار سلیمانی نیست.
ظریف اظهار داشت: پاسخ ما علیه مراکز نظامی آنهم یک مرکز نظامی اشغالگر بود، این مرکز نظامی بعد از مصوبه مجلس عراق دیگر صلاحیت و مشروعیت حضور در عراق حتی به شکل ظاهری را هم نداشت.
وزیر امور خارجه گفت: اگر آمریکا عقل به خرج دهد و توجه کندف می‌فهمد کسانی که تا امروز به آنها مشورت داده بودند، مشورت‌های غلط و خطرناکی بوده است
وی تصریح کرد: اگر آمریکا جلوی این ضرر استراتژیک را برای خود بگیرد اقدام درستی انجام داده است در غیر اینصورت اگر اشتباهی مرتکب شود این اشتباه با اراده مردم ایران که حضور خود را در مراسم تشییع پیکر سردار سلیمانی نشان دادند مواجه خواهد شد.
ظریف در پاسخ به این سوال که آیا امکان گفتگو میان ایران و آمریکا وجود دارد؟
گفت: خیر، برنامه ای برای مذاکره و گفتگو نداریم.
وزیر امور خارجه با بیان اینکه خروج آمریکا از منطقه با اقدام نظامی نخواهد بود، گفت: اقدام نظامی به آمریکا، همین بود که دیشب انجام شد.
ادامه دارد ...