خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمامی دستگاه‌ها در برگزاری انتخابات سهیم هستند

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 18 دی 1398 - 10:41
معاون استاندار لرستان گفت: دستگاه‌ها امکانات خود را برای برگزاری انتخابات در اختیار فرمانداری‌ها قرار دهند.
انتخابات،برگزاري،قرار،ثميني،ستاد

ایسنا/لرستان معاون استاندار لرستان گفت: دستگاه‌ها امکانات خود را برای برگزاری انتخابات در اختیار فرمانداری‌ها قرار دهند.
دکتر محمود ثمینی امروز در جلسه کمیته پشتیبانی ستاد انتخابات شهرستان‌های خرم‌آباد و سلسله ضمن تسلیت شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی، اظهار کرد: انتخابات یک حرکت و برنامه ملی و قانونی است.
وی ادامه داد: به‌منظور برگزاری سالم و مطلوب انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در استان قانون تکالیفی بر عهده دستگاه‌های اجرایی قرار داده که لازم‌الاجرا است.
رئیس ستاد انتخابات استان بیان کرد: بر این اساس، طبق ماده ۱۱ قانون انتخابات بنابه درخواست فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها، دستگاه‌ها موظف هستند تمامی امکانات خود را در اختیار مجموعه وزارت کشور اعم از استانداری‌ها و فرمانداری‌ها که متولی برگزاری این امر مهم هستند، قرار دهند.
ثمینی تصریح کرد: تمام دستگاه‌ها در برگزاری انتخابات سهیم هستند.
انتهای پیام