ید طولای هواپیماهای بوئینگ در سقوط/ مرگ 522 نفر در "تابوت پرنده" آمریکایی طی یکسال اخیر
در حالی صبح امروز یک فروند هواپیمای بوئینگ 737 در نزدیکی فوردگاه امام (ره) سقوط کرد که این نوع هواپیما ید طولایی در بروز سانحه و سقوط دارد. هواپیمایی که آمریکاییها به آن لقب تابوت پرنده را دادهاند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حدود ساعت 6:30 دقیقه صبح امروز یک فروند هواپیمای بوئینگ 737 خطوط هوایی اوکراینی به شماره پرواز PS752 از مبدا فرودگاه امام به کیف در منطقهای بین پرند و شهریار سقوط کرد.
این هواپیما 176 مسافر و کرو پروازی داشته و به گفته سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری به محض اعلام سقوط این هواپیما، تیم بررسی سانحه سازمان هواپیمایی کشوری به محل سقوط هواپیما اعزام شدند.
طی ماهها و سالهای شرکت هواپیماسازی بوئینگ آمریکا به دلیل سقوط پیاپی هواپیماهای بوئینگ مکس با چالشهای اساسی روبرو بوده است.
چالشهایی که در نهایت باعث شده تا بسیاری از کشورها سفارشهای خرید خود را به این کمپانی لغو کنند.
همانگونه که اعلام شد جدیدترین سانحه برای هواپیمای بوئینگ 737 صبح امروز در منطقهای بین شهر جدید پرند و شهریار روی داده که به گفته رئیس اورژانس کشور تمامی مسافران و کرو پروازی این هواپیما جان خود را از دست دادهآند.
پیش از این در مهرماه سال گذشته هواپیمای بوئینگ 737 مکس متعلق به شرکت لاین ایر اندونزی در دریای جاوه سقوط کرد و 189 مسافر و کرو پروازی آن کشته شدند.
حدود پنج ماه بعد نیز هواپیمای بوئینگ 737 متعلق به خطوط هوایی اتیوپی دچار سانحه شد و 157 سرنشین آن جان خود را از دست دادند.
این دو هواپیما بر اساس اعلام کشورهای مربوطه نو بودهآند.
پس از این اتفاقات بود که شرکت هواپیماسازی بوئینگ آمریکا به دلیل فشارها و همچنین لغو سفارش خرید، تولید هواپیمای نوع 737 مکس را به حالت تعلیق در آورد.
از سال 2017 تاکنون حدود 370 فروند هواپیمای بوئینگ 737 مکس تحویل شرکتهای هواپیمایی مختلف شده که برخی از ایرلاینها استفاده از این نوع هواپیما را به حالت تعلیق در آوردهاند.
به گزارش تسنیم، آبانماه سال گدشته و پس از سقوط هواپیمای بوئینگ 737 اندونزیایی قانونگذاران آمریکایی اعلام کردند هواپیماسازی بوئینگ برای اخذ مجوز پرواز هواپیمای بوئینگ 737 یک الگوی پنهانکاری عامدانه برای سودجویی را دنبال کرده است.
سناتور ریچارد بلومنتال در اینباره گفته بود بوئینگ برای تسریع فرآیند کسب مجوز برای این هواپیما یک "الگوی پنهانکاری عامدانه" را دنبال و بوئینگ عملا یک تابوت پرنده طراحی کرده است.
انتهای پیام/