خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

13 هزار و 700 نفر از زوجین تسهیلات ازدواج دریافت کردند

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 17 دی 1398 - 20:19
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل گفت: امسال به 13 هزار و 700 نفر از زوجین تسهیلات ازدواج پرداخت شد که پیش‌بینی می‌شود تا پایان امسال بیش از سال گذشته این پرداختی‌ها انجام شود.
فراغت،استان،نفر،اردبيل،اوقات،تسهيلات،ازدواج،پرداخت،برادران،ت ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، محمدرضا برادران بعد از ظهر امروز در مراسم گرامیداشت دستگاه برتر غنی‌سازی اوقات فراغت استان اردبیل اظهار داشت: با شرکت حدود حدود 250 هزار دانش‌آموز در برنامه‌های اوقات فراغت و با آمارهای تکراری 111 هزار نفر دانش‌آموز در تابستان امسال در برنامه‌های غنی‌سازی اوقات فراغت حضور داشتند که بررسی آمارها و پایش دقیق دراین زمینه به صورت مستند باید انجام شود.
وی به ارزیابی آیتم‌های هیجده گانه دستگاه‌های اجرایی مختلف در حوزه فراغت اشاره کرد و افزود: اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری، تقویت و آگاهی‌بخشی، کتابخوانی، پژوهش و پژوهش، اردوهای زیارتی و جهادی، فعالیت‌های ورزشی، مهارت‌های آموزشی، رسانه و گفتگوی جوانان و ایجاد محیط مهارت‌های شغلی از جمله این آیتم‌ها بوده است.
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل با اشاره به تجلیل از دستگاه های برتر غنی سازی اوقات فراغت در استان اردبیل، بیان کرد: سپاه حضرت عباس(ع)، کانون فرهنگی و هنری مساجد استان، آموزش و پرورش استان اردبیل، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بنیاد شهید و بهزیستی به عنوان دستگاه‌های موفق در حوزه غنی‌سازی اوقات فراغت معرفی و تجلیل شدند.
برادران تصریح کرد: به تناسب ازدواج‌های رخ داده پرداخت تسهیلات بانکی نیز انجام شده ولی همچنان 408 نفر در نیمه اول امسال در صف دریافت تسهیلات ازدواج بوده‌اند، درحالیکه سال گذشته برای 18 هزار و 500 نفر هر کدام 15 میلیون تومان و برای خانواده‌های شهدا و ایثارگران دو برابر تسهیلات ازدواج پرداخت شده است.
وی افزود: امسال نیز براساس آمار ارائه شده 13 هزار و 700 نفر از زوجین به ازای هر نفر 30 میلیون تومان تسهیلات ازدواج پرداخت شده که پیش‌بینی می‌شود تا پایان امسال بیش از سال گذشته این پرداختی‌ها انجام شود و تنها در بانک کشاورزی یک هزار و 300 نفر در صف دریافت تسهیلات ازدواج هستند که انتظار می‌رود بانک‌های استان در دو ماه باقیمانده سال به سرعت پرداختی‌های خود را افزایش دهند.
انتهای پیام/131