خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محرومیت 21 روستا از شبکه فاضلاب؛ خطری که رود «بشار» را تهدید می‌کند

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 17 دی 1398 - 14:14
به دلیل عدم اتصال 21 روستای اطراف شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد به شبکه فاضلاب، خطر آلودگی منابع آبی از جمله رود «بشار» را تهدید می‌کند.
فاضلاب،آب،صنعتي،جمله،اجراي،شك،پروژه،ياسوج،اعتبار،آلودگي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، به دلیل عدم اتصال 21 روستای اطراف شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد به شبکه فاضلاب، خطر آلودگی منابع آبی از جمله رود «بشار» را تهدید می‌کند که انتظار می‌رود در این زمینه توسط مدیران و متولیان امر از جمله شرکت آب و فاضلاب تدبیری اندیشیده شود.
جلوگیری از آلودگی آب‌های زیرزمینی، ارتقاء بهداشت و استفاده دوباره از آب بخشی از مزیت‌های اجرای کامل طرح‌های فاضلاب شهری بوده در حالی در استانی با داشتن 10 درصد آب‌های سطحی کشور این موضوع کوچک شمرده می‌شود که بدون شک با این نوع نگاه امکان وقوع هرگونه بحران در آینده وجود دارد.
بدون شک رها کردن فاضلاب‌های خانگی در استانی با داشتن 10 درصد آب‌های سطحی تبعات منفی فراوانی از جمله امکان آلودگی منابع آب وجود دارد همانگونه که هم اکنون فاضلاب برخی مناطق به رود «بشار» می‌ریزد.
کشورهای صنعتی و توسعه یافته با اجرای طرح‌های فاضلاب و انتقال آن به تصفیه‌خانه شرایطی را برای استفاده مجدد از این آب در مصارف صنعتی را فراهم می‌آورند در حالی هم اکنون در برخی شهرک‌ها و نواحی صنعتی از جمله ناحیه صنعتی دلی بجک کارخانه داران شن و ماسه و آسفالت با مشکل آب صنعتی روبه‌رو هتسند.
بدون شک یکی از فرصت‌ها و اولویت‌های دولتمردان برای کاهش بیکاری و رونق تولید ورود به حوزه صنعت است که بدون شک برای تحقق این مهم نیاز به تامین آب بوده که در این صورت شاهد رونق سرمایه گذاری هتسیم.
200 میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم
مدیرعامل شرکت آب و فاصضلاب کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای اجرای پروژه فاضلاب 21 روستای سررود جنوبی از جمله سروک، اکبر آباد و سرآبتاوه 200 میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.
فیض‌الله پاسره با اشاره به اینکه این این مهم به طرح تاسیسات فاضلاب یاسوج اضافه شده است، افزود: با توجه به پیگری‌ها و برنامه ریزی‌های انجام شده عملیات اجرای این پروژه بزودی اجرایی می‌شود.
وی تاکید کرد: برای اجرای این پروژه کمبود اعتبار داریم ولی با عملیات اجرایی یک پروژه خط انتقال با اعتباری 4 میلیارد تومانی آغاز می‌کنیم.
انتهای پیام/541/ ع