خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ربات آنژیوگرافی مغز ساخته شد

فارس | دانش و فناوری | سه شنبه، 17 دی 1398 - 11:28
یک تیم از پزشکان چینی نخستین آنژیوگرافی مغز به کمک ربات را با موفقیت در یکی از بیمارستان‌های پکن انجام دادند.
ربات،آنژيوگرافي،پكن،جراحي،بيمارستان،توسعه

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از شینهوا، یک تیم از پزشکان چینی نخستین آنژیوگرافی مغز به کمک ربات را با موفقیت در یکی از بیمارستان‌های پکن انجام دادند.
پزشکان با فرمان دادن از راه دور «Luban»، با ربات جراحی مداخله عروقی با حداقل تهاجم، یک عمل آنژیوگرافی مغزی را بر روی یک بیمار زن انجام دادند.
آنژیوگرافی یک روش معاینه با اشعه ایکس است؛ آنژیوگرافی مغز در مرکز بیمارستان یا مرکز رادیولوژی انجام می‌شود؛ طی آن فرد روی یک میز اشعه‌ایکس دراز می‌کشد و سر با استفاده از یک بند یا نوار نگه داشته می‌شود؛ بنابراین افراد در طول فرایند حرکت نمی‌کنند.
ربات جراحی تازه توسعه داده شده می‌تواند پرسنل پزشکی را از خطرات اشعه محافظت کند.
به دست محققان بیمارستان Tiantan پکن و انستیتوی فناوری پکن، این ربات جراحی به زودی در عمل بالینی اعمال می‌شود تا کمبود منابع پزشکی با کیفیت بالا در درمان‌های مداخله‌ای با حداقل تهاجم را کاهش دهد.
به گفته لی Youxiang از بیمارستان Tiantan پکن که از محققان این پژوهش بوده، با توسعه این فناوری به زودی می‌توان از ربات توسعه داده شده در مراکز بیمارستانی استفاده کرد.
انتهای پیام/