خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قانون اقدام متقابل با آمریکا امروز به رئیس جمهور ابلاغ می‌شود

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | سه شنبه، 17 دی 1398 - 11:27
عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: امروز قانون اقدام متقابل با آمریکا از طریق رئیس مجلس به حجت الاسلام روحانی ابلاغ می‌شود.
مجلس،خبرنگاران،قانون،طرح،آمران،اميرآبادي،فوريتي

امیرآبادی در جمع خبرنگاران:
به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، احمد امیرآبادی فراهانی طراح اصلی طرح اقدام متقابل ایران علیه آمریکا در حاشیه صحن علنی امروز با حضور در جمع خبرنگاران گفت: جلسه اعضای شورای نگهبان با حضور ۴ فقیه و ۳ حقوقدان تشکیل و طرح ۳ فوریتی مجلس به اتفاق آرا تأیید شد.
او افزود: علی لاریجانی رئیس مجلس اذن رهبر معظم انقلاب را برای برداشت ۲۰۰ میلیون یورو از صندوق توسعه ملی را اخذ و ارائه کرد، بنابراین این طرح ۳ فوریتی اکنون به عنوان قانون قملداد شده و امروز از طریق لاریجانی به رئیس جمهور ابلاغ می‌شود.
وزارت اطلاعات مسئول شناسایی عاملان و آمران حمله به شهید سلیمانی است
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بر اساس این قانون علاوه بر سنتکام که جزء تروریست‌ها محسوب می‌شدند از امروز عوامل وابسته به آن‌ها نیز تروریست خواهند بود و وزارت اطلاعات بر اساس این قانون مسئول شناسایی آمران و عاملان عملیات ترویستی علیه سپهبد سلیمانی شناخته شد.
انتهای پیام/