خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شورای نگهبان مصوبه سه فوریتی مقابله با ‌آمریکا را تائید کرد

مشرق | سیاسی | سه شنبه، 17 دی 1398 - 10:08
نماینده مردم تبریز در مجلس گفت: شورای نگهبان مصوبه مجلس درباره مقابله با اقدامات تروریستی آمریکا را که با قید سه فوریت به تصویب رسیده بود، تایید کرد.
قيد،مصوبه،قانون،مجلس

به گزارش مشرق، احمد علیرضابیگی، نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مصوبه امروز مجلس با قید سه فوریت برای اصلاح قانون اقدام متقابل در برابر جنایت آمریکا و تروریست خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توسط ایالت متحده آمریکا، گفت:اعضای شورای نگهبان با حضور در صحن علنی مصوبه مجلس درباره مقابله با اقدامات تروریستی آمریکا که با قید سه فوریت به تصویب نمایندگان رسیده بود را تایید کردند.
وی افزود: با توجه به قید سه فوریتی طرح قانون مذکور اعضای شورای نگهبان نیز در صحن حضور داشتند و پس از تصویب این طرح آن را مورد بررسی قرار داده و بعد مورد تایید قرار دادند.
بدین ترتیب این مصوبه مراحل لازم را برای تبدیل شدن به قانون طی کرده و آماده ابلاغ برای اجرا است.