ابراز ارادت ورزشکاران گلستانی به سردار سلیمانی
ورزشکاران ملیپوش و مدالآور گلستان همصدا با سایر مردم کشور محزون شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی هستند و ارادت خود به ستون امنیت خاورمیانه و پهلوان ملی ایران را نشان دادند.

ایسنا/گلستان ورزشکاران ملیپوش و مدالآور گلستان همصدا با سایر مردم کشور محزون شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی هستند و ارادت خود به ستون امنیت خاورمیانه و پهلوان ملی ایران را نشان دادند.
ورزشکاران گلستانی ضمن تجدید بیعت با آرمانهای شهدای حادثه تروریستی اخیر از آمادگی برای تقدیم مدالهای مسابقات جهانی و آسیایی خود به فرمانده شهید مقاومت خبر دادند.
«سردار آزمون» ملیپوش گنبدی فوتبال کشورمان، از اولین چهرههایی بود که با اشتراک تصویر سردار سلیمانی، شهادت فرمانده سپاه قدس را تسلیت گفت.
او با انتشار تصویر سردار سلیمانی همراه با پرچم ایران و هشتگ تسلیت، غم خود در شهادت سردار سلیمانی را با مخاطبانش به اشتراک گذاشت.
«فاطمه حسام» دارنده چند عنوان جهانی و آسیایی تکواندو گلستان دیگر ورزشکار نامدار استان گلستان بود که با اشتراک تصویر سردار سلیمانی در صفحه شخصی خود به شهادت فرمانده سپاه قدس واکنش نشان داد.
وی همچنین در این خصوص اظهار داشت: امنیت و آسایش ایران مدیون تلاشها و رشادتهای شبانهروزی سردار سلیمانی در آنسوی مرزها بود.
مدالآور تکواندوی دانشجویان جهان ادامه داد: آمریکا با این حرکت جنایتکارانه ثابت کرد که دشمن علنی ملت ایران است.
وی گفت: در مسابقات بینالمللی و در تقابل با ورزشکاران این کشور تلاش بیشتری خواهم کرد تا با شکست رقبای آمریکایی، یاد شهدا و بهویژه حاج قاسم سلیمانی را زنده نگهداریم.
حسام همچنین از مسئولین ورزش گلستان خواست تا مقدمات اهدای مدال برنزش در مسابقات جهانی دانشجویان به خانواده سپهبد سلیمانی را فراهم کنند.
«مهسا صابری» ملیپوش والیبال زنان نیز گفت: شناختی از عالم سیاست ندارم اما برای درک خدمات و تلاشهای ماندگار سردار سلیمانی نیازمند داشتن علوم سیاسی نیست.
وی بیان کرد: رشادت و جانفشانی های این سردار عالیقدر در سالهای متوالی مبارزه با کشورهای استعمارگر سبب شد تا امنیت کشور پایدار باشد و به همین دلیل من و همه مردم ایران از شنیدن خبر شهادت ایشان بسیار متأثر و ناراحتیم.
«پرویز فرخی» مربی تیم ملی والیبال ساحلی ایران نیز اظهار کرد: شهادت سردار سلیمانی، تروریست بودن دولت آمریکا را ثابت و حقانیت ایران را به همه جهانیان نشان داد.
وی گفت: سردار سلیمانی چهرهای محبوب در میان ورزشکاران بود و یاد و خاطر این شهید هیچگاه از ذهنها فراموش نخواهد شد.
مربی تیم ملی والیبال ساحلی ایران ادامه داد: رشادتهای این سردار قدرتمند و دلاور سبب شد تا مردم و ازجمله ورزشکاران ایرانی بتوانند در کمال آسایش و امنیت به کار و تمرین و مسابقه بپردازند که این تلاشها شایسته تقدیر و تحسین است.
«عبدالرحمن رئوفی» ملیپوش گلستانی والیبال ساحلی ایران نیز در گفتگو با روابط عمومی این اداره کل اظهار داشت: شادمانی فراوان دشمن پس از شهادت سردار سلیمانی نشانه ترس و وحشت آنها از قدرت این پهلوان ملی بود اما آنها مطمئن باشند که با ترور ایشان در اراده ایران برای مبارزه با تروریسم خللی ایجاد نخواهد شد.
وی همچنین گفت که در روزهای آینده یکی از مدالهای مسابقات جهانی را به خانواده این شهید گرانقدر تقدیم خواهیم کرد.
بر اساس اعلام روابط عمومی ورزش و جوانان گلستان، «آرش وکیلی» دیگر ملیپوش والیبال ساحلی ایران نیز سردار سلیمانی را الگوی مقاومت در برابر ستم و جور معرفی کرد و گفت: دشمنان بدانند ظلمستیزی ایرانیان در برابر استکبار همچنان ادامه خواهد داشت و خون سردار سلیمانی باعث ریشه دوانی محور مقاومت در جهان خواهد شد.
انتهای پیام